Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Η "μάχη" της Τούμπας - ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ (18.00)

Posted by ola-xima  |  No comments


Το 1-1 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα στη ρεβάνς της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τη στήριξη των φιλάθλων του και ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τον Ριέρα
Το ματς έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον μετά και τα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες. Η τιμωρία του ΠΑΟΚ έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τους φιλάθλους του αφού δεν μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς της χρονιάς για την ομάδα τους.

Ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Βιτόλο, Φωτάκη, Κουτσιανικούλη και στον Κοντρέρας που βρίσκεται στη Χιλή λόγω του θανάτου του πατέρα του.



Πιθανή ενδεκάδα: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Τσιρίλο, Σαβίνι, Λίνο, Ίβιτς, Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Τσουκαλάς, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης.

Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά τη νίκη στο Βόλο και το +7 από τον Παναθηναϊκό, αλλά σίγουρα επιθυμεί να συνεχίσει και στο θεσμό του κυπέλλου.



Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να σκοράρει και αυτό το γνωρίζει ο Βαλβέρδε που αναμένεται να ρίξει στη μάχη τον Ράφικ Τζιμπούρ. Εκτός είναι οι Ριέρα, Ντουντού και Ουρτάδο.

Πιθανή ενδεκάδα: Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μπράβο, Τοροσίδης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ζαϊρί, Μιραλάς, Φουστέρ, Τζιμπούρ.



Πηγή:newsit

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

10:58 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top