Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Θ. Πάγκαλος : ''Δουλέψτε όπως οι Αλβανοί τα τελευταία 20 χρόνια αλλιώς άνεργοι''

Posted by ola-xima  |  No comments


Ο Θ.Πάγκαλος εμφανίζεται να αφουγκράζεται τη κοινή γνώμη αφού, όπως χαρακτηριστικά δηλώνει μιλάει καλά και με πολύ κόσμο εκτός από εκείνους που τον εκνευρίζουν..

'' Εγώ µιλάω πολύ µε τον κόσµο, µε ανθρώπους όλων των κοινωνικών τάξεων, και µιλάω καλά. Κι αν εξαιρέσεις κάποιον που µπορεί να πετάξει καµιά χοντράδα και να µε εκνευρίσει, µε τον πολύ κόσµο µιλάω πολύ και για όλα''.

Αυτή τη φορά ο κύριος Πάγκαλος δεν μιλάει για ''κοπρίτες'' Δημοσίου, όμως καταθέτει με παραστατικό τρόπο τις ενδιαφέρουσες απόψεις του για το πως μπορεί κανείς να προκόψει.

'' Κάποτε ο γονιός πίστευε ότι µε µια καλή πολιτική γνωριµία θα έλυνε το πρόβληµα της απασχόλησης του παιδιού του µε έναν διορισµό στο ∆ηµόσιο. Τώρα τελείωσαν αυτά. Ή θα µείνει άνεργος ή θα αποδεχτεί ότι θα γίνει χειρώναξ.
Του είναι δύσκολο να αποδεχτεί είτε το ένα είτε το άλλο. Αλλά θα σας πω και κάτι άλλο. Οι χειρώνακτες στην Ελλάδα έκαναν τα τελευταία 20 χρόνια µια πορεία, η οποία ασφαλώς θα αναλυθεί από τους ιστορικούς του µέλλοντος. Μόνο που δεν ήταν Ελληνες αλλά Αλβανοί, που έκαναν περιούσιες, δηµιούργησαν καταθέσεις, σπούδασαν τα παιδιά τους…''

Πριν από το τέλος του χρόνου πρέπει να υπάρξει πρόνοια για τους ανθρώπους αυτούς που αιφνιδιάστηκαν από τα περσινά µέτρα και δυσχέρανε το βιοτικό τους επίπεδο, λέει στα ΝΕΑ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης που διαφωνεί µε το γερµανικό σχέδιο που απαιτεί αναθεώρηση του Συντάγµατος, για να συµπεριληφθεί η µείωση του χρέους και το ποσοστό του ελλείµµατος.

''∆εν µε ελκύει η πρόταση της κ. Μέρκελ'', λέει ο Θ.Πάγκαλος που ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για τη λήψη νέων µέτρων λιτότητας.

Ο κύριος Πάγκαλος εξηγεί ποιοί και γιατί αντιδρούν στα μέτρα της κυβέρνησης, δίνοντας όπως λέει μάχη οπισθοφυλακής.
''Έχω προσέξει ότι οι οξύτερες αντιδράσεις κατά της κυβερνητικής πολιτικής προέρχονται όχι από τους πολύ φτωχούς ανθρώπους, αλλά από τα µεσαία και ανώτερα στρώµατα. Γιατρούς, µηχανικούς, δηµοσίους υπαλλήλους, γενικώς πολίτες άνετα αµειβόµενους σε καλές συνθήκες εργασίας, που τώρα υφίστανται τις επιπτώσεις της κρίσης. Ολοι αυτοί δίνουν µια µάχη οπισθοφυλακής, που δεν µπορεί και δεν θα έχει κανένα αποτέλεσµα πλην της φθοράς''.

Πηγή:newsit

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

6:40 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top