Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

" Εκεί- εκεί στην ALPHA Εθνική, μαζί με την Eurobank και την Αγροτική!"

Posted by ola-xima  |  No comments


Ο γάμος των 2 τραπεζών. Φοβεροί πανηγυρισμοί σήμερα σε όλη την Ελλάδα , όταν έγινε γνωστή η πρόταση της Εθνικής Τράπεζας για συγχώνευση, ακόμα μία φορά, με τη ALPHA ΒΑΝΚ.. 
Ενθουσιασμένοι όλοι οι πολίτες ξέχασαν την κρίση και φώναζαν " Εκεί- εκεί στην ALPHA Εθνική, μαζί με την Eurobank και την Αγροτική!" και επίσης κραύγαζαν ρυθμικά ΅Εδώ - θα γίνει - ο γάμος σας " αφού πρόκειται για ένα πολύ καλό " γάμο" στον τραπεζικό χώρο.

Ξέρουμε όμως τον κουμπάρο, που είναι το ΔΝΤ που το ζήτησε από την κυβέρνηση , όταν πάει στις Βρυξέλλες να μην είναι αρραβωνιασμένες ακόμα οι
δύο τράπεζες, γιατί θα τους βγει το όνομα. Η πλευρά της ALPHA κάνει πείσματα και θέλει μεγαλύτερη προίκα , αλλά θα τα φάμε τα κουφέτα.

Για τον απλό καταναλωτή και πελάτη των τραπεζών είναι πολύ καλή η συγχώνευση αν γίνει , γιατί σε κάθε γωνία θα υπάρχει ένα κατάστημα ALPHA Εθνική, όπως και ένα σουβλατζίδικο. Επίσης είναι και μια πρωτοβουλία της κυβέρνησης ο γάμος αυτός, για να μη συνωστίζονται οι πελάτες , για να βγάζουν τα χρήματα στο εξωτερικο.

Πηγή:newsit

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

12:13 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top