Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Βράστε τα αυγά χωρίς να σπάσουν

Posted by ola-xima  |  No comments


Tip για να μην γίνουν... ομελέτα!..

Συνήθως βγάζουμε τα αυγά κατευθείαν από το ψυγείο...
και τα βάζουμε στην κατσαρόλα για βράσιμο, κάτι που δεν είναι σωστό, αφού έτσι καταλήγουν να σπάνε. Ο σωστός τρόπος είναι να παραμείνουν τα αυγά εκτός ψυγείου για είκοσι λεπτά πριν βραστούν. Έτσι θα πάρουν τη θερμοκρασία δωματίου και θα αντέξουν.

Εάν πάλι βιάζεστε, τότε τυλίξτε τα σε αλουμινόχαρτο και ρίξτε στο νερό λίγο ξύδι.

Πηγή:sarotiko

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

8:05 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top