Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Εχει κάνει σεξ σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ!

Posted by ola-xima  |  No comments


Είναι μια γυναίκα που κάθε άνδρας στον πλανήτη θα ήθελε να την έχει στο κρεβάτι του. Ο λόγος για την Eva Mendes που σε συνέντευξη..
..που φιλοξενεί το περιοδικό Down Town μίλησε χωρίς ταμπού για το σεξ, την απιστία αλλά και το κόλλημα που έχει με τα νεκροταφεία.

Η εκρηκτική καλλονή από την Κούβα είπε πως έχει κάνει σεξ με τον ίδιο άνδρα και στις 50 πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών. «Έχω κάνει σεξ και στις 50 Πολιτείες των ΗΠΑ, με τον ίδιο άνθρωπο με τον οποίο διασχίσαμε οδικώς όλη την Αμερική. Το σεξ ήταν πολύ, πολύ καλό», είπε χαρακτηριστικά.

Η λατίνα ηθοποιός μίλησε επίσης και για την απιστία λέγοντας: «Δεν έχω περάσει πάνω από μια δεκαετία με κάποιον ώστε να έχω άποψη. Όταν ήμουν κοριτσάκι πίστευα. Τώρα θεωρώ πως το “για πάντα” είναι λίγο υπερβολικό, και η μονογαμία μια πολυτελής ουτοπία».

Η ηθοποιός είπε επίσης πως θέλει τον άνδρα γοητευτικό και μορφωμένο ενώ όνειρό της είναι να συμπρωταγωνιστήσει με τον George Clooney που είναι ο αγαπημένος της ηθοποιός.

Τέλος η Eva αποκάλυψε ότι το αγαπημένο της νεκροταφείο είναι το Pere Lachaise στο Παρίσι στο οποίο έχουν ταφεί ο Jim Morrison και ο Oscar Wilde: «Eίμαι εθισμένη στα νεκροταφεία. Πάντα με ενθουσίαζαν. Δεν συχνάζω σε τέτοια μέρη, αλλά νιώθω πολύ άνετα και γαλήνια όταν περπατώ ανάμεσα σε τάφους». Τι να πει κανείς άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.





Πηγή:sarotiko

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

12:51 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top