Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

Αχαϊα: Έπιασε τη γυναίκα του με υπάλληλό του και έγινε το έλα να δεις...

Posted by ola-xima  |  No comments


Μια πιπεράτη ιστορία με πρωταγωνιστή γνωστό επιχειρηματία της Πάτρας, που τα είχε όλα! Από παρακολουθήσεις μέχρι ροζ αποκαλύψεις..


Το θέμα αποκαλύπτει η εφημερίδα "Κόσμος". Πρωταγωνιστές, ένας γνωστός επιχειρηματίας της Πάτρας, η καλλονή σύζυγός του και δύο φίλοι του επιχειρηματία. Ο ένας - που μάλιστα εργαζόταν στη δουλειά του άντρα της -  ήταν ο εραστής της και ο άλλος εκείνος που κλήθηκε να παρακολουθεί την ωραία κυρία.

Άνθρωποι του κοντινού περιβάλλοντος λένε ότι όλα άρχισαν πριν από μερικές εβδομάδες και συγκεκριμένα, όταν ο επιχειρηματίας αντελήφθη ότι κάτι είχε αλλάξει στη συμπεριφορά της γυναίκας του. Έκανε τα πάντα για να την κάνει να νιώσει ευτυχισμένη μαζί του, όμως η συμπεριφορά της παρέμενε ίδια.

Το μυαλό του λοιπόν πήγε κατευθείαν στο πονηρό κι έτσι αποφάσισε να βάλει έναν φίλο του να την παρακολουθήσει. Πριν από μία εβδομάδα, η σύζυγος βγήκε για νυχτερινή έξοδο σε γνωστό κέντρο της Πάτρας. Στην παρέα της ήταν μόνο γυναίκες, όλες οι κολλητές της φίλες, και κανένας άνδρας. Στο ίδιο μαγαζί ωστόσο βρισκόταν με δική του παρέα και ο... υπάλληλος του άνδρα της ο οποίος καθόταν σε κοντινό με αυτήν τραπέζι. Οι ματιές διαδέχονταν η μία την άλλη. Το ίδιο και τα μηνύματα sms στα κινητά τηλέφωνα.
Ο φίλος του συζύγου ήταν κι αυτός στο ίδιο νυχτερινό κέντρο, αφού παρακολουθούσε την σύζυγο! Κάποια στιγμή, η σύζυγος και ο υπάλληλος του συζύγου σηκώθηκαν από τα τραπέζια τους και πήγαν στην τουαλέτα. Στο φίλο του συζύγου φάνηκε περίεργο αλλά δεν ήξερε τι να κάνει. Αποφάσισε να περιμένει όμως η ώρα περνούσε.

Είχαν ήδη συμπληρωθεί είκοσι λεπτά και ούτε η γυναίκα αλλά ούτε και ο υπάλληλος έβγαιναν. Έτσι, ο φίλος που είχε αναλάβει την παρακολούθηση αποφάσισε να μπει μέσα. Βρέθηκε μάλιστα στις γυναίκες τουαλέτες και ακούγοντας σε μία από αυτές ερωτικούς ήχους, δεν δίστασε να ανοίξει την πόρτα και να δει με τα ίδια του τα μάτια του, το παράνομο ζευγάρι. 

Όπως ήταν φυσικό ενημέρωσε τον «κολλητό» του και όλα πλέον έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης! Το περίεργο, όμως, στην ιστορία είναι ότι ο υπάλληλος - εραστής, εξακολουθεί να εργάζεται στην επιχείρηση του απατημένου συζύγου!

Πηγή:newsit

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

12:56 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top