Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Πρόωρη εκσπερμάτιση: Υπάρχει λύση;

Posted by ola-xima  |  No comments


Η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι ένα λεπτό θέμα που δύσκολα κανείς συζητά, σύμφωνα όμως με τους ψυχολόγους είναι ένα από τα πιο συχνά σεξουαλικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνδρες.Τα βασικότερα αίτια είναι:..

-Το άγχος γενικότερα είναι η σημαντικότερη αιτία του προβλήματος.

-Συνήθως εμφανίζεται στις πρώτες σεξουαλικές εμπειρίες του άντρα -στο ξεκίνημα της σεξουαλικής του ζωής- ως αποτέλεσμα άγχους.

-Οι περισσότεροι με την πάροδο του χρόνου και με τις σεξουαλικές εμπειρίες που αποκτούν μαθαίνουν να ελέγχουν και να καθυστερούν την κορύφωσή τους. Ωστόσο, άτομα που διατηρούν το άγχος τους για το σεξ είναι πιθανό να συνεχίσουν να κορυφώνουν γρήγορα.

-Σημαντικό ρόλο παίζει και η σεξουαλική συμπεριφορά του ατόμου. Ένα μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής από το σεξ μπορεί να είναι η αιτία για έναν άντρα να εκσπερματώσει γρήγορα.

Ωστόσο δεν υπάρχει πρόβλημα χωρίς λύση. Η πρόωρη εκσπερμάτιση αντιμετωπίζεται μέσα από σεξοθεραπεία, όπου το ζευγάρι μέσα από ασκήσεις και τεχνικές που θα τους υποδείξει ο ειδικός θα βελτιώσει την ποιότητα της σεξουαλικής του ζωής και κατ' επέκταση της σχέσης.

Πηγη:newsbomb

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

5:44 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top