Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Φαντασιωθείτε ελεύθερα

Posted by ola-xima  |  No comments


Πολλές γυναίκες δεν τολμούν να ομολογήσουν τις φαντασιώσεις τους στο σεξ, φοβούμενες ότι θα τις κατακρίνουν. Ωστόσο σύμφωνα με σεξολόγους οι φαντασιώσεις είναι απαραίτητες για μία καλή σεξουαλική ζωή και μάλιστα υπάρχουν τέσσερις από αυτές που θεωρούνται οι πλέον κοινές…

Καταναγκαστικό σεξ

Αυτό μπορεί να συνεπάγεται μια φαντασίωση όπου σε βιάζουν, σε δένουν ή σου φέρονται βάναυσα.

Τι σημαίνει: Συνήθως έχει να κάνει με το ότι απολαμβάνεις έναν παθητικό ρόλο, όπου ασκούνται πάνω σου σεξουαλικές πράξεις, κάτι που μπορεί να σε συναρπάζει αν συχνά είσαι αυτή που έχεις τον έλεγχο στην καθημερινή σου ζωή. Μπορεί επίσης να είναι ένας τρόπος να απαλλαγείς από τις ενοχές που αισθάνεσαι για τις δικές σου επιθυμίες και να αφεθείς σε αυτές κάποιου άλλου.

Ομαδικό σεξ

Σε αυτή την περίπτωση ένας άνδρας ή μια γυναίκα φαντασιώνεται να κάνει σεξ με δύο ή περισσότερους άνδρες ή γυναίκες.

Τι σημαίνει: Συχνά η φαντασίωση περιλαμβάνει το σύντροφό σου. Μπορεί να φαντασιωνόμαστε όταν φοβόμαστε πολύ να πούμε: «Αυτό είναι που μ' αρέσει να μου κάνουν». Το άλλο πρόσωπο στο συγκεκριμένο σενάριο είναι συχνά πιο περιπετειώδες και τολμηρό και αποτελεί μια «ευχή» ο σύντροφός μας να «μάθει» να συμπεριφέρεται με ανάλογο τρόπο. Το ομαδικό σεξ περικλείει επίσης την απόλαυση του να μας βλέπουν και να μας επιθυμούν.

Λεσβιακή φαντασίωση

Συνηθισμένο σενάριο, όπου οι γυναίκες φαντασιώνονται να κάνουν σεξ με άλλη γυναίκα.

Τι σημαίνει: Η μεγάλη πλειονότητα των γυναικών έχει μία ή περισσότερες λεσβιακές φαντασιώσεις. Αυτό δε σημαίνει απαραιτήτως πως είσαι ομοφυλόφιλη, αν και θα μπορούσε να αποτελεί ένδειξη ότι ίσως υπάρχει μια πλευρά της ζωής ή του μυαλού σου που δεν έχεις εκφράσει ή εξερευνήσει πλήρως. Μπορεί επίσης να εξερευνάς μια επιθυμία για μια πιο οικεία, πιο στοργική σεξουαλική επαφή ή να επιτρέπεις στη φαντασία σου να είναι ανεπιτήδευτα περιπετειώδης.

Ανδρική φαντασίωση με λεσβιακό σεξ

Οι άνδρες φαντασιώνονται να παρακολουθούν δύο λεσβίες, χωρίς όμως οι ίδιοι να συμμετέχουν.

Τι σημαίνει: Αυτή είναι μια εξουσιαστική φαντασίωση, όπου το αρσενικό λέει στις γυναίκες τι να κάνουν. Η έξαψη έρχεται επειδή οι γυναίκες κάνουν σεξ για τη δική του απόλαυση και έτσι είναι ένας τρόπος να επανακτήσει κάποιου είδους εξουσία σε μια σχέση. Μπορεί να είναι πιο συνηθισμένο σε άνδρες που είχαν αυταρχική μητέρα. Αποτελεί επίσης έναν τρόπο για να απαλλαγεί από τη συμμετοχή.

Πηγη:newsbomb

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

11:51 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top