Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Αγωγή μαμούθ από την Ντούβλη

Posted by ola-xima  |  No comments


Μετά τη μήνυση, η Μαριάννα Ντούβλη κατέθεσε και αγωγή ζητώντας το ποσό των..

800.000 ευρώ από γνωστή δερματολόγο για μια μεγάλη ουλή που φέρει στην κοιλιακή της χώρα ύστερα από επέμβαση που πραγματοποίησε τον περασμένο Αύγουστο. Η Μαριάννα μέσα από αγωγή που έγινε γνωστή σε καθημερινή εφημερίδα κατηγορεί τη γιατρό ότι λόγω του μόνιμου σημαδιού που «απέκτησε» στην κοιλιά της δεν μπορεί πλέον να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ότι αναγκάστηκε να ακυρώσει σειρά προτάσεων που είχε δεχτεί, οι οποίες θα της επέφεραν αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει στην αγωγή της η Μαριάννα Ντούβλη είχε δεχτεί να φωτογραφηθεί γυμνή για παγκοσμίου φήμης περιοδικό, ήταν έτοιμη να ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας της αισθησιακής ταινίας όπου θα πρωταγωνιστούσε, ενώ πασίγνωστη εταιρεία εσωρούχων είχε αποφασίσει να την κάνει «μούσα» της για τον νέο της κατάλογο - η φωτογράφηση μάλιστα θα πραγματοποιούταν στη γειτονική Τουρκία. Μάλιστα, η Μαριάννα Ντούβλη αναγκάστηκε να ματαιώσει τις εμφανίσεις της και σε νυχτερινό μαγαζί όπου εργαζόταν από τον περασμένο Ιούλιο.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, είχε συμφωνήσει και τα χρήματα που θα έπαιρνε από τις δουλειές αυτές αγγίζουν τα 500.000 ευρώ, ενώ αναφέρει αναλυτικά και τα συμφωνηθέντα ποσά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαριάννα Ντούβλη έφτασε στο σημείο να αναφερθεί για πρώτη φορά μέχρι και στο ποσό που είχε συμφωνήσει με γνωστή εταιρεία παραγωγής προκειμένου να γυρίσει τριλογία αισθησιακών ταινιών όπου εκείνη θα ήταν η πρωταγωνίστρια. Έτσι, για κάθε ταινία η εταιρεία παραγωγής ήταν υποχρεωμένη να της καταβάλει το ποσό των 150.000 ευρώ. Η πρώτη ταινία είχε ήδη κυκλοφορήσει και η εταιρεία είχε φροντίσει έγκαιρα να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις, ενώ υπολείπονταν να γυριστούν δύο ακόμη. Τον περασμένο Σεπτέμβριο μάλιστα είχε αποφασιστεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας, που λόγω του σημαδιού ματαιώθηκαν.
Στην αγωγή της μάλιστα σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα κάνει αναφορά και στην άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται όλους αυτούς τους μήνες, που την αναγκάζει να παραμένει μέσα στο σπίτι της μακριά από όλους.

Πηγη:24wro

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

1:29 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top