Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Μυστικά για να ξεχωρίσεις του Αγίου Βαλεντίνου

Posted by ola-xima  |  No comments


Έστω και αν για σένα, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δε σημαίνει και πολλά και δεν είστε από τα ζευγάρια που θα βγουν για ρομαντικό dinner, είναι ωραία να κάνεις κάπου κάπου μία ειδική προετοιμασία για να..
εκπλήξεις το αγόρι σου. Δεν υπάρχει άντρας που να μην του αρέσουν τα special nights…

Για να τον εντυπωσιάσεις λοιπόν, εκτός από τα σωστά εσώρουχα και outfit, σημαντικό είναι να προσέξεις και το μακιγιάζ σου.

Μακιγιάζ για Sweet Look

Πρόσωπο: Βάλε κονσίλερ κάτω από τα μάτια σου έτσι ώστε να διώξεις το οποιοδήποτε ίχνος κούρασης. Στη συνέχεια άπλωσε το make up σου σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό. Αν θέλεις να κάνεις το μακιγιάζ να φαίνεται πιο φυσικό, μη βάλεις πούδρα. Αλλιώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία πούδρα με λίγη λάμψη.

Μάτια: Άπλωσε μία υγρή με λίγη λάμψη, μπεζ σκιά σε όλο το πάνω βλέφαρο. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα καφέ μολύβι ματιών για να τραβήξεις μία λεπτή γραμμή ακριβώς πάνω από τις βλεφαρίδες. Προς την άκρη του ματιού κάνε τη γραμμή λίγο πιο παχιά. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα σφουγγαράκι για να σβήσεις τη γραμμή.

Μη ξεχάσεις να βάλεις μολύβι και ανάμεσα στις πάνω βλεφαρίδες έτσι ώστε να φαίνονται πιο πυκνές.

Στη συνέχεια χρησιμοποίησε μία ανοιχτή σκιά με λάμψη για να παίξει το ρόλο του highlighter και άπλωσέ στο τόξο κάτω από τα φρύδια σου και στην εσωτερική γωνία των ματιών σου.

Τέλος, άπλωσε μερικές στρώσεις μάσκαρας μόνο στις πάνω βλεφαρίδες.

Ζυγωματικά: Επέλεξε ένα ρουζ σε απόχρωση του ροζ, που θα σου δώσει υγιείς όψη και άπλωσέ το απαλά στην περιοχή των μήλων.

Χείλη: Για να φαίνεσαι ρομαντική και γλυκιά, θα πρέπει να αποφύγεις τα σκούρα και πολύ έντονα κραγιόν. Προτίμησε ένα ροζ κραγιόν και από πάνω άπλωσε lip gloss για επιπλέον λάμψη!

Μακιγιάζ για Sexy Look

Πρόσωπο: Περιποιήσου την περιοχή των ματιών απλώνοντας το κονσίλερ σου. Στη συνέχεια άπλωσε σε όλο το πρόσωπο το make up σου και τέλος, άπλωσε πούδρα σε όλη την περιοχή του προσώπου για ματ αποτέλεσμα.

Μάτια: Χρησιμοποίησε μία γκρι σκιά για να χρωματίσεις σε όλο το πάνω βλέφαρο. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε μία ιριδίζουσα ανθρακί σκιά για να δημιουργήσεις μία γραμμή πάνω από τις άνω βλεφαρίδες σου.

Στη συνέχεια πάρε ένα μαύρο μολύβι ματιών και τράβηξε μία γραμμή πάνω από τις βλεφαρίδες στο άνω βλέφαρο. Αν αισθάνεσαι σίγουρη μπορείς να προεκτείνεις τη γραμμή προς το εξωτερικό άκρο του ματιού σου. Χρησιμοποίησε το ίδιο μολύβι για να ζωγραφίσεις μία γραμμή και στο κάτω εσωτερικό βλέφαρο.

Για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε ψεύτικες βλεφαρίδες και από πάνω πέρασε αρκετές στρώσεις μάσκαρα. Φρόντισε, να έχεις κόψει τις βλεφαρίδες στο σωστό μέγεθος πριν τις τοποθετήσεις.

Ζυγωματικά: Επέλεξε ένα υγρό ρουζ, κατά προτίμησε σε ροζ χρώμα, και άπλωσέ το με τα δάχτυλά σου στην περιοχή των μήλων. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε ένα compact ρουζ περίπου στην ίδια απόχρωση, και άπλωσέ το πάνω στο σημείο που έχεις απλώσει το υγρό.

Χείλη: Για σέξι αποτέλεσμα διάλεξε ένα κόκκινο μολύβι χειλιών και άπλωσέ το σε όλο το πάνω και το κάτω χείλος. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε ένα κραγιόν στο ίδιο χρώμα και άπλωσέ το στα χείλη σου. Το μολύβι θα χαρίσει σταθερότητα και διάρκεια, ενώ το κραγιόν λάμψη και ενυδάτωση!

Πηγη:newsbeast

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

11:22 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top