Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Διαλιέχτε. Διαλιέχτε. Δεν πουλάμε... Χαρίζουμε

Posted by ola-xima  |  No comments


Ευτυχώς και υπάρχουν οι εκπρόσωποι της τρόικας και μαθαίνουμε και εμείς οι ιθαγενείς τι διάολο μας περιμένει. Να ‘ναι καλά οι άνθρωποι. Τελευταία ενημέρωση από τους ανθύπατους ότι θα πωληθεί δημόσια περιουσία ύψους 50 δις ευρώ!!!..

Και για να μην υπάρχουν παρανοήσεις, σήμερα στο «ΒΗΜΑ», ο εκπρόσωπος της ΕΕ στο ΔΝΤ, Ντερούζ διευκρινίζει και το τι πωληθεί. Ανακοίνωσε και τη λίστα ακινήτων και επιχειρήσεων που ξεπουλά η κυβέρνηση. Μιας και μέσα στη λίστα του έχει βάλει ακόμη και παραλίες, μπορώ να καταθέσω προσφορά για την Ψαρρού στη Μύκονο;

Τελικά έπιασε τόπο η προσπάθεια του Πρωθυπουργού να πέσουν κατακόρυφα οι τιμές των ακινήτων ώστε να αγοράσουν «αντί πινακίου φακής» οι μέγαιρες της παγκόσμιας οικονομίας.

Για όσους δεν είχαν καταλάβει ποιος κυβερνάει την Ελλάδα, νομίζω ότι την Παρασκευή με τη συνέντευξη της τρόικας ξεκαθαρίστηκε… ανθύπατοι της αυτοκρατορίας της τρόικας κυβερνούν, ιθαγενείς υπουργοί εκτελούν.

Και βέβαια ο φίλος μας ο Πωλ Τόμσεν (“mr blue eyes” κατά Πετρούλα) ανθύπατος της αυτοκρατορίας της τρόικας, αποσαφήνισε ότι δε χρειάζεται να πουληθούν τα αρχαία της χώρας. Όχι γιατί δεν τα θέλουν αλλά τα αρχαία είναι ήδη υποθηκευμένα στη δανειακή σύμβαση από όταν πήρε το δάνειο του μνημονίου η κυβέρνηση.

Τελικά τούτοι, όχι μόνο χαρίζουν τα «ασημικά», αλλά θα ξεπουλήσουν μέχρι και τα πλαστικά μαχαιροπήρουνα!

Καλά λέμε, έτριξε τα δόντια η κυβέρνηση στους τροϊκανούς. Αφού πέρασαν 11 ώρες από την ανακοίνωση των τροϊκανών για το ξεπούλημα της χώρας, ο Πεταλωτής βρυχήθηκε… η ανακοίνωση έγινε ξημερώματα ώστε να έχουν πάει για ύπνο οι τροικανοί, γιατί αν μάθουν ότι τσαμπουκαλεύεται ο Πεταλωτής μαύρο φίδι που τον έφαγε.

Αλήθεια, αυτός ο Πεταλωτής, χάπι πίνει στις δύο η ώρα τη νύχτα και κάνει ανακοινώσεις. Τι στο καλό παθαίνει, και στον ανασχηματισμό ίδια ώρα έκανε ανακοίνωση.

Μια ερωτησούλα θα την κάνω όμως. Έχει σχέση η επιλογή της ώρας της ανακοίνωσης, με το ότι δεν θα μπορούσε να δημοσιευτεί στις Σαββατιάτικες εφημερίδες αλλά και με το ότι η πλειοψηφία των Κυριακάτικων κλείνουν τα θέματα Παρασκευή βράδυ και δεν θα είχαν χώρο για τους «λεονταρισμούς κατόπιν εορτής» της κυβέρνησης;

Είπε ο Πεταλωτής ότι: «εντολές παίρνουμε μόνο από το λαό». Όπως στις εκλογές του 2009 που ο λαός έδωσε εντολή στο ΠΑΣΟΚ να υποθηκεύσει τη χώρα, να άρει την ασυλία της εθνικής κυριαρχίας, να ξεπουλήσει την κρατική περιουσία της και να εξαθλιώσει τους πολίτες. Ε ρε δούλεμα μες στα μούτρα μας …

Είχε έναν απίστευτο εκνευρισμό ο Παπακωνσταντίνου που η τρόικα είπε την αλήθεια στους Έλληνες για το ξεπούλημα. Του χαλάσανε τη σαδιστική χαρά να το κάνει ο ίδιος, με το βασανιστήριο της σταγόνας.

Τουλάχιστον οι ανθύπατοι της αυτοκρατορίας της τρόικας λένε αλήθειες ενώ οι ιθαγενείς υπουργοί που εκτελούν τις εντολές τους, μας έχουν φλομώσει στο ψέμα.

Εν τω μεταξύ στα μουλωχτά 30 δις ευρώ!!! δόθηκαν πάλι ως εγγυήσεις στις τράπεζες από το κράτος. Συνολικά οι τράπεζες έχουν πάρει από τον Παπακωνσταντίνου 70 δις ευρώ και 15 δις ευρώ από τον Αλογοσκούφη. Αν προσθέσουμε και 10 δις που υπάρχουν για το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Ρευστότητας, φθάνουμε στα 95 δις ευρώ (εγγυήσεις). Ο Παπακωνσταντίνου έχει επιλέξει ότι χρήμα υπάρχει να μοιραστεί στους τραπεζίτες. Και αν χρειαστούν και άλλα χρήματα οι τραπεζίτες, με ιδιαίτερη χαρά ο Παπακωνσταντίνου θα κόψει πάλι από τις συντάξεις για να τους δώσει.

Να θυμίσω ότι το δάνειο που πήρε πρόσφατα η χώρα είναι 110 δις ευρώ, μαζί με τους τόκους. Δηλαδή λιγότερα και από τα 95 δις που ο γαλαντόμος Παπακωνσταντίνου προσφέρει απλόχερα στις τράπεζες. Αυτή είναι η πολιτική της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού: Λεφτά για τους τραπεζίτες, εξαθλίωση για τους πολίτες…

Διαφωνώ με το προχθεσινό πρωτοσέλιδο του Newsday με τίτλο «Bastards go home» που αναφερόταν στις δηλώσεις της τρόικας για το ξεπούλημα της ελληνικής περιουσίας. Το σωστό είναι «Bastards go to hell» και πάρτε μαζί σας, τις μαριονέτες και τους υπαλλήλους σας…

Θα συμφωνήσω για πρώτη φορά με τον Λοβέρδο, που χαρακτήρισε το Κοινοβούλιο ως «τη Βουλή των συντεχνιών». Είναι αλήθεια, ότι εκεί μέσα όχι μόνο είναι συντεχνία ξεπουλήματος της χώρας αλλά είναι και κλειστό το επάγγελμα.

Η συντεχνία των τσαμπατζήδων και των άεργων είναι σίγουρο ότι είναι Υπουργοί και Βουλευτές τύπου Ρέππα. Ο Υπουργός που είχε το θράσος να χαρακτηρίσει τους Έλληνες «τσαμπατζήδες». Αυτός ο θρασύτατος και ανεκδιήγητος τύπος ο οποίος δεν έχει δουλέψει ούτε ώρα στη ζωή του, δεν έχει κανένα ένσημο, όπως φαίνεται και στην ιστοσελίδα του: http://www.dimitrisreppas.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1&Itemid=10⟨=el

Άκου Δημητράκη: για τον Έλληνα μπορείς να αναφέρεις πολλούς χαρακτηρισμούς καθόλου κολακευτικούς, αλλά τσαμπατζής δεν είναι. Πλερώνει και δεν κάνει και παζάρια…
Άλλωστε εσύ Δημητράκη μου, είσαι επαγγελματίας τσαμπατζής, ζεις παρασιτικά εις βάρος του Ελληνικού λαού.

Δημήτρης Ρέππας: επάγγελμα τσαμπατζής, χόμπι πολιτικός, λησμονός εποχών γύψου, και Γιαγκούλας για όσους δεν πληρώνουν διόδια και εισιτήρια.

Τώρα όμως εξηγείται Δημητράκη μου για ποιο λόγο αύξησες τα εισιτήρια των ΜΜΜ κατά 40% και ποινικοποίησες τη μη πληρωμή τους. Για να παραλάβουν τα κοράκια των επιχειρηματιών τα ΜΜΜ και να έχουν διπλάσια κέρδη. Να ‘σαι καλά ρε Δημητράκη.

Τελικά έχουν δίκιο Δημητράκη, εκείνοι που λένε ότι, η κυβέρνηση με δική σου πρωτοβουλία, τιμωρεί τους Έλληνες, στέλνοντάς τους φυλακή όταν δεν πληρώνουν 1,40 ευρώ εισιτήριο στο λεωφορείο, ενώ όσους πήραν εκατομμύρια από τη Siemens τους επιβραβεύει με παραγραφή των αδικημάτων και τους τιμωρεί αφήνοντάς τους ελεύθερους…

Ουρλιάζει «η κραυγή των αμνών»…

Πηγή:newsday

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

12:39 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top