Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Όλοι οι κάτοχοι ενός τηλεφωνικού αριθμού, πέθαναν μυστηριωδώς!

Posted by ola-xima  |  No comments


Εταιρίας κινητής τηλεφωνίας στη Βουλγαρία, αναγκάστηκε να διακόψει τη λειτουργία λογαριασμού με συγκεκριμένο αριθμό, αφού όλοι οι κάτοχοί του οδηγήθηκαν σε πρόωρο θάνατο!..

Ο "καταραμένος" αριθμός 0888 888 888 δεν είναι απλά ένα νούμερο τηλεφώνου! Πρόκειται για ένα δυσάρεστο οιωνό: όποιος είναι ο κάτοχός του, χάνει τη ζωή του! Τα περιστατικά μιλούν από μόνα τους!
Θύμα πρώτο:
Ο πρώτος κάτοχος του ήταν ο 48χρονος Βούλγαρος Vladimir Grashnov, ο οποίος άφησε τη τελευταία του πνοή το 2001, λίγες μόνο ημέρες μετά την γνωστοποιήση από τους γιατρούς ότι πάσχει από ανίατη ασθένεια.
Θύμα δεύτερο:
Ενός κακού μύρια έπονται. Ο αριθμός άλλαξε χέρια και η αρνητική ενέργεια μεταφέρθηκε αυτομάτως στον Konstantin Dimitrov, ο οποίος δολοφονήθηκε υπό άγριες συνθήκες το 2003. Η αστυνομία, κατόπιν πολύμηνης έρευνας , αποφάνθηκε πως για το γεγονός ευθύνεται η Ρώσικη Μαφία, η οποία θεώρησε πως ο Dimitrov έχωνε τη μύτη του εκεί που δεν έπρεπε (στη φωτογραφία το πτώμα του Dimitrov, όπως το βρήκε η αστυνομία) .
Θύμα τρίτο:
Το τρίτο κρούσμα σημειώθηκε το 2005. Ο επιχειρηματίας Konstantin Dishliev δολοφονήθηκε έξω από ένα ινδικό εστιατόριο στη πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια. Ο άτυχος κάτοχος διατηρούσε παράνομη επιχείρηση διακίνησης κοκαΐνης. Η δολοφονία, σύμφωνα με το αστυνομικό ανακοινωθέν, έγινε για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
"O αριθμός που καλέσατε είναι εκτός κάλυψης δικτύου"
Ακόμα και αν κάποιος είναι δύσπιστος και καθόλου προληπτικός , σίγουρα θα λάβει υπόψη του τα τρία περιστατικά που συνδέονται άμεσα με τον αριθμό που θεωρείται επίσημα... γκαντέμης! Αν κάποιος επιχειρήσει να πληκτρολογήσει το 0888 888 888 , θα ακούσει από την άλλη γραμμή το ηχογραφημένο μήνυμα: ο αριθμός που καλέσατε είναι εκτός κάλυψης δικτύου.
Μέχρι σήμερα οι ιθύνοντες της βουλγαρικής εταιρίας τηρούν στάση ιχθύος. Για πολλούς, ακόμα και στη σκέψη αναφοράς, πλανάταιο ο φόβος του θανάτου... Για τους υπόλοιπους τα παραπάνω περιστατικά αποτελούν ένα απλό παιχνίδι συμπτώσεων - από αυτά που μόνο η ζωή μπορεί να δημιουργήσει!

Πηγη:newsbomb

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

12:57 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top