Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Πορτοφόλι από την τσέπη του Τζέιμς Μποντ!

Posted by ola-xima  |  No comments


Ενα πορτοφόλι για... χοντρά πορτοφόλια παρουσίασε πρόσφατα η λονδρέζικη dunhill, γνωστή και για τα δερμάτινα αξεσουάρ της. Και μπορεί το θέμα να δείχνει αδιάφορο στην εποχή της μεγάλης οικονομικής κρίσης, καταδεικνύει όμως την τάση που θέλει την υψηλή τεχνολογία να γίνεται όλο και πιο γρήγορα κυριολεκτικά του χεριού μας..

Το βιομετρικό πορτοφόλι είναι κατασκευασμένο εξωτερικά από ανθρακονήματα, που το καθιστούν ιδιαίτερα ανθεκτικό, ενώ εσωτερικά το άριστης ποιότητας δέρμα και το ατσάλινο κλιπ για τα χαρτονομίσματα θυμίζουν περισσότερο άλλα συγγενή προϊόντα.
Η διαφορά, λοιπόν, βρίσκεται στην ενσωμάτωση ενός ανιχνευτή δακτυλικού αποτυπώματος, που επιτρέπει μόνο στον εξουσιοδοτημένο χρήστη (και ιδιοκτήτη του πορτοφολιού) να έχει πρόσβαση στο πολύτιμο περιεχόμενο του.
Επιπλέον, το πορτοφόλι αυτό –που θα μπορούσε να έχει στην τσέπη του και ο θρυλικός Τζέιμς Μποντ- διαθέτει και συναγερμό. Συνδέεται μέσω Bluetooth με το κινητό τηλέφωνο και ενεργοποιείται όταν ένα από τα δυο βρεθεί σε απόσταση μεγαλύτερη των πέντε μέτρων. Η τιμή του on site είναι 665 ευρώ.

Πηγή:protothema

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

5:28 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top