Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

Πήδηξε από 11 μέτρα σε φουσκωτή παιδική πισίνα!

Posted by ola-xima  |  No comments


Το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ έσπασε για 13η φορά ο Darren Taylor πηδώντας από βατήρα ύψους 11 μέτρων σε παιδική φουσκωτή πισίνα η οποία περιείχε μόλις 30 εκατοστά νερό, χωρίς να πάθει απολύτως τίποτα!..
Ο «Professor Splash», όπως είναι αλλιώς γνωστός ο Taylor, ήταν περικυκλωμένος από δεκάδες κόσμο που είχε βρεθεί στο Trondheim της Νορβηγίας για να παρακολουθήσει τον εγχείρημά του.

Ο Taylor έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη τεχνική για να ελαττώσει όσο το δυνατόν περισσότερο τη δύναμη με την οποία θα προσκρούσει το σώμα του στο ελάχιστο και καταπαγωμένο νερό της πισίνας.

Γεννημένος στο Denver του Colorado, οTaylor είναι ο πιο γνωστός δύτης ρηχού νερού στον κόσμο, ενώ εξασκεί το εν λόγω άθλημα για πάνω από 25 χρόνια. Κάτω από την πισίνα υπάρχει ένα μαλακό στρώμα σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά.

Όπως λέει ο άνδρας, το νερό πρέπει να είναι εξαιρετικά παγωμένο, γιατί έτσι βοηθάει στο να μειωθεί η ταχύτητα εισόδου του στο νερό. Ο Taylor γυρνάει όλο τον κόσμο με σκοπό να σπάει κάθε φορά το δικό του ρεκόρ Γκίνες.

Πηγή:sarotiko

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

12:43 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top