Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2011

Φορέας του AIDS κακοποιούσε ανήλικες και τους μετέδιδε τον ιό!

Posted by ola-xima  |  No comments


Αποτροπιασμό προκαλεί η αποκάλυψη πως 65χρονος φορέας του AIDS όχι μόνο κακοποιούσε νεαρά κορίτσια από την Ταϊλάνδη αλλά δε φρόντισε να πάρει και προφυλάξεις για να μην τους μεταδώσει τον ιό!..
Πρόκειται για πρώην μουσικό, μέλος του συγκροτήματος Godewind, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης εννέα ετών. Σε βάρος του εκκρεμούσαν 403 κατηγορίες περί κακοποίησης ανήλικων παιδιών.

Επειδή είναι φορέας του HIV, κάτι που δεν αποκάλυπτε στις ανήλικες κοπέλες με τις οποίες ερχόταν σε σεξουαλική επαφή, είχε κατηγορηθεί επίσης ότι επιχείρησε να μολύνει τα θύματά του.

Ο κατηγορούμενος παραδέχτηκε τα περισσότερα από τα αδικήματα που φέρεται να έγιναν από το 2005 έως το 2009 στο θέρετρο Πατάγια της Ταϊλάνδης.

Από το 1993 τα γερμανικά δικαστήρια επιτρέπεται να δικάζουν σεξουαλικά εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων, όπου και αν έχουν διαπραχθεί.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της εισαγγελίας να κρατηθεί ο 65χρονος προληπτικά αφού εκτίσει το σύνολο της ποινής του ώστε να μην θέσει σε κίνδυνο ανθρώπους εφόσον αφεθεί ελεύθερος.

 Πηγή:newsitKάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

11:05 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top