Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Μονομαχία “δικεφάλων” για τον τελικό

Posted by ola-xima  |  No comments


Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ  στον πρώτο μεγάλο ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας, σήμερα το βράδυ στις 21:00 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας..

Τα πλάνα του Χιμένεθ
Χωρίς εκπλήξεις αναμένεται να παρουσιάσει την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός, θα παρατάξει την Ένωση με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας τον Σάχα κάτω από τα δοκάρια.
Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Γεωργέας, με τον Καράμπελα να κινείται από τα αριστερά. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Δέλλας, έχοντας ως παρτενέρ τον Μάτεος, που συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από τον Νασούτι.
Αμυντικοί μέσοι με αμυντικούς προσανατολισμούς θα είναι οι Ντιόπ και Μάκος. Πιο μπροστά τους, ως μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί ο Λυμπερόπουλος, με τον Μπερνς στο δεξί άκρο και τον Σκόκο στο αριστερό. Στην γραμμή κρούσης θα βρίσκεται ο Μπλάνκο.
Τα πλάνα του Χάβου
Με το ίδιο σύστημα, ήτοι, 4-2-3-1 αναμένεται να παρουσιάσει τον ΠΑΟΚ ο Μάκης Χάβος. Τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν στο «στρατόπεδο» των «ασπρόμαυρων» φέρνουν και νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα.
Την εστία του «Δικέφαλου» θα υπερασπιστεί ο Κρέσιτς, έχοντας στο δεξί άκρο τον Σνάουτσνερ και στο αριστερό τον Λίνο. Στο κέντρο της άμυνας, θα είναι οι Τσιρίλο και Κοντρέρας που έχουν «δέσει» πολύ καλά.
Στην μεσαία γραμμή, δίπλα στον Γκαρσία θα είναι ο Τσουκαλάς, έχοντας πιο μπροστά τους τον Ίβιτς, με επιθετικές… βλέψεις. Στα δεξιά θα κινείται ο Σαλπιγγίδης, με τον Κουτσιανικούλη να… ντύνεται αντι-Βιεϊρίνια και να κινείται από τα αριστερά.
Μοναδικός προωθημένος για τους «Θεσσαλονικείς» θα είναι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς, που θα αναλάβει όλο το… βάρος της επίθεσης.

Πηγη:newsbomb

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

11:55 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top