Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Μοναδικός στόχος... η νίκη

Posted by ola-xima  |  No comments


Η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει απόψε το βράδυ τη Μάλτα, στο στάδιο Τα Κάλι (21:30, Mega) και θέλει τους βαθμούς της νίκης, για να παραμείνει -τουλάχιστον- στη δεύτερη θέση του 6ου προκριματικού όμιλου του Euro 2012, πίσω από την Κροατία..


Ζητούμενο για τον Φερνάντο Σάντος είναι να παρουσιάσει η «Γαλανόλευκη» ένα ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο, απέναντι στην ομάδα που δεν έχει συγκεντρώσει ούτε βαθμό στον προκριματικό όμιλο. Το γρήγορο γκολ είναι ένας από τους στόχους του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος δήλωσε κατά την αποχώρηση της αποστολής από την Ελλάδα πως θέλει να φύγει με το διπλό «. έστω και με μισό μηδέν»!
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα της τελευταίας στιγμής μιας και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές που κάλεσε προ ημερών.
Στις τελευταίες προπονήσεις της Εθνικής μας, ο Φερνάντο Σάντος έδειξε να έχει καταλήξει στα πλάνα για την αρχική ενδεκάδα. Έτσι, λοιπόν, σε διάταξη 4-2-3-1 κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τζόρβας, ενώ στην άμυνα οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος (Μόρας), Αβραάμ Παπαδόπουλος και Τζαβέλλας.
Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Κατσουράνης και Καραγκούνης. Στη κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σαλπιγγίδης, ενώ πίσω του θα κινούνται οι Σαμαράς, Νίνης και Λυμπερόπουλος.
Στα υπόλοιπα σημερινά ματς του ομίλου της Εθνικής, η Κροατία θα φιλοξενηθεί από την σκληροτράχηλη Γεωργία του Κετσπάγια(19:00 ώρα Ελλάδας), ενώ στις 20:05 το Ισραήλ θα υποδεχτεί την Λετονία σε μια αναμέτρηση όπου ο χαμένος θα αποχαιρετήσει πρόωρα την υπόθεση πρόκριση
Η Βαθμολογία του 6ου ομίλου (4 αγων.)
1.Κροατία 10
2. Ελλάδα 8
3. Γεωργία 6
4. Ισραήλ 4
5. Λετονία 4
6. Μάλτα 0
Πηγή:newsit

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

12:04 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top