Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2011

Αλλάζουν στέκια οι πολιτικοί λόγω της οργής του κόσμου

Posted by ola-xima  |  1 comment


Με το Κολωνάκι και το κέντρο της Αθήνας να έχουν εξελιχθεί σε..
..απαγορευμένη ζώνη για τους πολιτικούς και τους επώνυμους λόγω των επεισοδίων και των προπηλακισμών εις βάρος τους, τα στέκια των βορείων προαστίων δέχονται πλέον όλο και συχνότερα τις επισκέψεις της πολιτικής και οικονομικής ελίτ του τόπου.

Μακριά από την καυτή ζώνη του κέντρου, προσφέρουν ασφάλεια από διαδηλωτές και διαμαρτυρόμενους, αλλά και στιγμές ξεγνοιασιάς από γιουχαΐσματα, φωνές και εσχάτως, γιαούρτια.

Πριν από λίγες μέρες στο θέατρο όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Κιμούλης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ο πρώην υπουργός Γ.Παπαντωνίου, αν και εμφανίστηκε μόλις τρία λεπτά πριν από την έναρξη της παράστασης, άκουσε ουκ ολίγα. Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», οι αποδοκιμασίες των θεατών ήταν τόσο έντονες που κάποιοι είπαν ότι αν η παράσταση ξεκινούσε 10 λεπτά αργότερα, ο πρώην υπουργός θα έφευγε.

Την ίδια στιγμή, άλλοτε παντοδύναμοι και «γαλάζιοι» πολιτικοί όπως ο Γ.Βουλγαράκης, Μ. Κεφαλογιάννης και Α.Σπηλιωτόπουλος προτιμούν πλέον να κυκλοφορούν στο Ψυχικό και την Κηφισιά ξορκίζοντας στέκια που βρίσκονται στο κέντρο. Προτιμούν να βλέπουν τους φίλους τους στα σικ εστιατόρια και μπαρ των Βορείων Προαστίων όπου νιώθουν πολύ πιο ασφαλείς και μακριά από την οργή του κόσμου που κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας.

Πηγή:sarotiko

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

1:20 μ.μ. Share:

1 σχόλιο:

 1. Η Αναδρομικές Αυξήσεις των παχυλών Μισθών-(εκτός των Παχυλών Επιδομάτων και των Πλούσιων Προνομίων)- των Βο(υ)λευτών μας!


  Η αλήθεια είναι ότι, φαίνεται:
  ...δεν είναι (ή δεν ήταν) μόνο βο(υ)λευτές!
  ...αλλά και...βο(υ)λευόμενοι-βουλευόμενοι!

  ...Και, παρ'όλα αυτά, από μόνοι τους: Με την Απληστία τους! με τις πράξεις και τις αποφάσεις τους! με τη συμπεριφορά και τις ενέργειές τους!...που υπονομεύουν-όχι μόνο-τον ίδιο τους τον εαυτόν-όχι μόνο-το κύρος τους, αλλά και... το κύρος του θεσμού, που... υποτίθεται, ότι υπηρετούν!!!

  Ας αποσύρουν λοιπόν, ΤΩΡΑ, από τα δικαστήρια, τις αναίσχυντες προσφυγές και τις αγωγές τους κατά του ελληνικού Δημοσίου: Κατά της τσέπης τού έλληνα πολίτη και ψηφοφόρου τους! Κατά της περιουσίας του έλληνα πολίτη, με την οποία πληρώνει τα δυσβάστακτα χαράτσια και... τους Φόρους Κατοχής!
  Υπέρ-και εξαιτίας-εκείνων, που μάς έφτασαν, ΩΣ ΕΔΩ!
  ...σ'αυτό εδώ το χάλι!!
  Χωρίς Ντροπή!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top