Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Από ελληνικές βάσεις θα απογειώνονται βομβαρδιστικά - Βίντεο από τη Σούδα

Posted by ola-xima  |  No comments


Ελληνικές αεροπορικές βάσεις θα χρησιμοποιηθούν ως αεροδρόμια απογείωσης για αεροσκάφη που θα επιχειρούν στον εναέριο χώρο της Λιβύης,για την επιβολή της no fly zone..
Το επιχειρησιακό σχέδιο του ελληνοαμερικανού ναυάρχου Τζέϊμς Σταυρίδη,για την επιβολή no fly zone περιμένουν άπαντες στο ΝΑΤΟ. Ο επικεφαλής των νατοϊκών δυνάμεων Ευρώπης μέχρι το απόγευμα θα έχει υποβάλει το ολοκληρωμένο σχέδιο της Συμμαχίας το οποίο σ΄ ότι αφορά στην Ελλάδα προβλέπει τη χρησιμοποίηση τριών βάσεων:

*Σούδα
*Ανδραβίδα
*Άκτιο

Σ΄ αυτές τις τρεις βάσεις θα μετασταθμεύσουν από σήμερα κιόλας δεκάδες μαχητικά αεροσκάφη από διάφορες χώρες του ΝΑΤΟ.Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που η Ελλάδα υποδέχεται τόσα μαχητικά αεροσκάφη για αποστολή καθαρά πολεμική.

Πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης αναφέρει ότι - από όσα είναι γνωστά μέχρι στιγμής - έξι Μιράζ από το Κατάρ θα βρεθούν στη βάση της Σούδας για ανεφοδιασμό, οκτώ βελγικά F16 θα πάρουν μέρος σε αεροπορικές επιχειρήσεις. Έχουμε επίσης δεχτεί αιτήματα από ΗΠΑ, Μ. Βρετανία και Βέλγιο για άφιξη μαχητικών και ελικοπτέρων.

Δείτε βίντεο από τη Σούδα από το Cretalive



Πηγή:newsit


Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

12:54 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top