Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ρόδος: Ο επιστάτης ''κυνηγούσε'' ανήλικες μαθήτριες μέσα στο σχολείο!

Posted by ola-xima  |  No comments


O κατηγορούμενος επιστάτης ακολουθούσε μαθήτριες στις τουαλέτες και τις παρενοχλούσε σεξουαλικά ακόμη και στις αυλές του σχολείου..
Η πολύκροτη υπόθεση με κατηγορούμενο για αποπλάνηση παιδιών - που δεν είχαν συμπληρώσει τα 13 τους χρόνια - έναν 79χρονο σήμερα επιστάτη που εργαζόταν στο 7ο Γυμνάσιο Ρόδου, πρόκειται να απασχολήσει την προσεχή συνεδρίαση του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου επί κακουργημάτων.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί ο ηλικιωμένος, που αντιμετωπίζει πλέον σοβαρά προβλήματα υγείας,
παρενόχλησε σεξουαλικά δύο μαθήτριες, τον Νοέμβριο του 2002. Συγκεκριμένα στις 26/11/2002, ο κατηγορούμενος και ενώ βρισκόταν στο 7ο Γυμνάσιο Ρόδου, στην οδό Μιχ. Πετρίδη, με την ιδιότητα του επιστάτη, ακολούθησε στο χώρο των τουαλετών του Γυμνασίου μια ανήλικη μαθήτρια, ηλικίας 12 ετών και παρά την έντονη αντίδρασή της, της πρότεινε να της αλλάξει τα ρούχα. Όταν εκείνη αντέδρασε την χάιδεψε στα στήθη και έφυγε όταν το κορίτσι έβαλε τις φωνές.

Στις αρχές εκείνου του μήνα, είχε παρενοχλήση στην αυλή του σχολείου ακόμη μία μαθήτρια. Την ακολούθησε, την απομόνωσε και τη χάιδεψε σε διάφορα μέρη του σώματός της. Σύμφωνα με τη δικαστική αρχή, οι ασελγείς αυτές πράξεις «προσβάλλουν το κοινό αίσθημα της αιδούς και των ηθών, ως και την αγνότητα της παιδικής ηλικίας και ηθικής καθαρότητας και ψυχικής υγείας των ανηλίκων» και τελέσθηκαν με αποκλειστικό σκοπό «ηδονισμού και ικανοποίησης της γενετήσιας επιθυμίας του».

Η αποκάλυψη του σκανδάλου αυτού τότε είχε προκαλέσει σάλο στο νησί της Ρόδου και έντονες αντιδράσεις από μαθητές, γονείς και καθηγητές.

Πηγή:newsit


Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

11:46 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top