Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Τα μυστικά των ευτυχισμένων ζευγαριών

Posted by ola-xima  |  No comments


Η «ιερή λίστα»… εκτός από την αγάπη..

Μικρή, άκουγες τα τραγούδια και αφελέστατα πίστευες πως το μόνο που χρειάζεσαι για να συντηρήσεις τη σχέση σου σε σούπερ επίπεδα είναι η αγάπη! Λάθος! Η αγάπη είναι μεν προϋπόθεση αλλά αν δεν μιμηθείς τα αχτύπητα και ασυνήθιστα μυστικά των πιο ευτυχισμένων ζευγαριών, η σχέση σου δεν θα έχει το μέλλον που φαντάζεσαι!

1. Μια ωραία κορνίζα με την φωτογραφία των δυο σας, τον καιρό που πρωτογνωριστήκατε και πρωτοερωτευτήκατε:
Το τραγούδι «πήγα στα μέρη που σε είχα πρωτοδεί» παίρνει εδώ σάρκα και οστά! Προσοχή: δεν εννοούμε να κορνιζάρεις μια φωτογραφία από το γάμο ή τον αρραβώνα σας. Σε τέτοιες απεικονίσεις συνήθως την παράσταση κλέβει το νυφικό, οι συγγενείς, το χτένισμα και όπως και να το κάνεις, δεν χαμογελάς επειδή το θες αλλά γιατί πρέπει. Αντίθετα, στις φωτογραφίες από τον καιρό που γνωριστήκατε και αρχίσατε να βγαίνετε μαζί, μπορείς ακόμα να δεις και να θυμηθείς την πρώτη φλόγα του ενθουσιασμού, εκεί που το μαλλί δεν είναι τέλειο, τα ρούχα τραγικά αλλά ο έρωτας πηγαίος! Οι ψυχολόγοι επισημαίνουν πως πάντα θέλουμε να επιστρέφουμε στις πρώτες εκείνες στιγμές της μαγικής χημείας ανάμεσα σε μας και εκείνον, έτσι για να επιστρέφουμε έστω και μέσα από τις αναμνήσεις στο πρώτο στάδιο της σχέσης.

Σούπερ σούπερ: τοποθέτησε την κορνίζα στο ψυγείο για να έχεις διπλό όφελος! Και θα σε θυμάσαι στα ντουζένια σας και θα προσπαθήσεις πιο σοβαρά να χάσεις τα κιλά που πήρες στο πλευρό του και να γίνεις πάλι το κοριτσάκι των πρώτων ημερών.

2. Η ταινία που μας σημάδεψε:
Συνηθίζεται στα ζευγάρια να μην συγκλίνουν στα γούστα τους τα κινηματογραφικά και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, είτε οι άντρες να κοιμούνται στις αγαπησιάρικες κομεντί, είτε τα κορίτσια να κλείνουν τα μάτια τους καθ' όλη τη διάρκεια των πολεμικών θρίλερ. Ε, εσείς οι δυο, μπορείτε να βρείτε μια ταινία που θα σας ενώσει, με στοιχεία και από τα δύο είδη! Θες να είναι ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», θες το «Αvatar»! Εσύ θα εστιάσεις στην ιστορία αγάπης, εκείνος στη δράση, κι οι δυο θα είστε ευχαριστημένοι και θα επιστρέφετε στην ταινία αυτή, την αγαπημένη σας!
Σούπερ σούπερ: αν έχετε τα ίδια γούστα, μπορείτε απλά να επιλέξετε το φιλμ που σας έμεινε χαραγμένο στη μνήμη, για καλό ή για κακό!

3. Μια μοναδική επέτειος για να την γιορτάζετε!

Εντάξει η γαμήλια επέτειος είναι μια ωραία ημερομηνία για να γιορτάζετε αλλά δεν είναι ξεχωριστή. Το θέμα είναι να γιορτάζετε μια πιο ασήμαντη μεν για τους άλλους, σημαντική για εσάς και ξεχωριστή στιγμή. Μπορεί να είναι το πρώτο σας φιλί, ή τότε που γνωριστήκατε αλλά δεν τα φτιάξατε, οι πρώτες σας διακοπές μαζί ακόμα και η ημερομηνία που βγήκε θετικό το τεστ εγκυμοσύνης για το πρώτο σας μωρό. Ό,τι σας εξυπηρετεί και σας κάνει να χαμογελάτε και μόνο που το θυμάστε! Αναβιώστε για παράδειγμα το πρώτο ραντεβού, τότε που σε πήγε στο φαστ φουντ και μοιραστήκατε ένα μπέργκερ.

Σούπερ σούπερ: ακόμα και το πρώτο σεξ αξίζει την επέτειό του, ειδικά αν ήταν καλό (μεταξύ σας πάντα και όχι το πρώτο ever).

4. Ένα όνειρο που δεν πραγματοποιήσατε ακόμα:
Υπάρχουν όνειρα τα οποία κάνουμε απλά για να έχουμε στόχο, να κοιτάμε μπροστά και να λέμε, να αυτό δεν το κάναμε ακόμα αλλά έχουμε καιρό. Στήστε ένα ονειρικό υποθετικό πλάνο! Ακόμα κι αν δεν τα φέρει η ζωή όπως τα θέλετε, θα μπορείτε να σκέφτεστε και να αναπολείτε πάντα το σπιτάκι εκείνο το λευκό με την πισίνα στην Μαλβίδες για παράδειγμα! Και που ξέρεις; Κάποια μέρα ίσως και να το αποκτήσετε. Όπως πιστοποιούν και έρευνες, τα ζευγάρια που κάνουν σχέδια τα οποία συζητούν συχνά, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να παραμείνουν ευτυχισμένα μαζί. Όταν έχεις μεγάλα πλάνα για το ευτυχισμένο μέλλον σας, είναι πιο πιθανό να παραβλέπετε τα μικρά λάθη και αστοχίες της καθημερινής ζωής.

Σούπερ σούπερ: κάθε φορά που εκπληρώνετε ένα όνειρο, βάλτε πλώρη για το επόμενο.

5. Και έτσι ξεκίνησε ο καυγάς:

Ακόμα και ο σωστός ο καυγάς μπορεί να σας δέσει ακόμα περισσότερο. Μπορεί να καυγαδίζετε για το που θα παντρευτείτε ή για τις ώρες που παίζει πόκερ στο ίντερνετ ή για την αγάπη που τρέφει στο ψάρεμα ή για τα χρήματα που σπαταλάς σε ψιλά γοβάκια. Το θέμα είναι μέσα από τη διαφωνία, στην οποία πρέπει να υπάρχει σεβασμός και ολίγον χιούμορ, να βγαίνετε πιο δυνατοί!

Σούπερ σούπερ: να ορίσετε την ώρα του καυγά μέσα στην εβδομάδα, όπου θα συζητάτε τις διαφωνίες!

6. Η σπατάλη της ευτυχίας:

Εντάξει! Τα πράγματα είναι δύσκολα, οι λογαριασμοί τρέχουν αλλά ως σούπερ ζευγάρι πρέπει να βρίσκετε ολίγα ευρώ τα οποία θα τα σπαταλάτε για να κάνετε πλάκα και να περνάτε ευχάριστες στιγμές. Αγοράστε μια σούπερ ντούπερ καφετιέρα που φτιάχνει όλα τα ροφήματα, κλείστε εισιτήρια για ένα τρελό προορισμό, ακόμα και μια ακριβή σαμπάνια με 2 λουξ ποτηράκια μπορεί να κάνει τη δουλειά της.

Σούπερ σούπερ: βρείτε μια σπατάλη που θα γίνει ολόκληρη βιωματική εμπερία, για να την έχετε ανάμνηση και να την θυμάστε μια ζωή. Τόλμάς να κάνεις μπάτζι τζάμπινγκ;

7. Η υπερμεγέθης κουβερτούλα του έρωτα:
Το σεξ δένει τα ζευγάρια! Έλα όμως που για να κάνεις σεξ παντού, χρειάζεσαι μια κουβέρτα μεγάλων διαστάσεων! Αυτή θα παίρνεις παντού μαζί…

Σούπερ σούπερ: κρύο καιρός για δύο! Η κουβερτούλα θα σας ζεσταίνει τις κρύες νύχτες του χειμώνα και τι να σας δέσει περισσότερο!

Πηγη:newsbeast


Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

12:34 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top