Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

Αποσύρετε το κινητό σας και πάρτε λεφτά στο χέρι!

Posted by ola-xima  |  No comments


Ένα καινοτόμο πρόγραμμα απόσυρσης κινητών τηλεφώνων με άμεσο χρηματικό όφελος για τον καταναλωτή παρουσίασε σήμερα η εταιρεία Κωτσόβολος με στόχο να σταθεί δίπλα στον καταναλωτή λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας..
Οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται τα καταστήματα της Κωτσόβολος σε όλη τη χώρα και με μια πολύ απλή διαδικασία, να ενημερώνονται για την αξία του κινητού τους τηλεφώνου. Η αξία θα προκύπτει αυτόματα από ειδικό σύστημα, ύστερα από ένα σύντομο έλεγχο του μοντέλου, της κατάστασης και της λειτουργικότητας της συσκευής. Στη συνέχεια, ο καταναλωτής θα μπορεί να περάσει με την ταυτότητα ή το διαβατήριό του από τα ταμεία των καταστημάτων, ώστε να παραλάβει άμεσα τα χρήματα της αξίας του σε μετρητά, ενώ έχει και την επιλογή να προτιμήσει μια δωροεπιταγή ακόμη μεγαλύτερης αξίας.

Όσα μοντέλα κινητών τηλεφώνων δεν έχουν χρηματική αξία είτε γιατί το μοντέλο είναι παλιό είτε λόγω φθοράς, θα δίνεται η δυνατότητα ανακύκλωσης και ταυτόχρονα, οι κάτοχοί τους θα λαμβάνουν ειδικά εκπτωτικά κουπόνια για τις επόμενες αγορές τους στα καταστήματα Κωτσόβολος, χωρίς καμία επιπλέον δέσμευση.

Οι συσκευές με αξία θα συλλεχθούν, θα επισκευαστούν και θα διατεθούν στη συνέχεια σε αναπτυσσόμενες χώρες, που τις έχουν ανάγκη. Στόχος αυτής της υπηρεσίας είναι και η προστασία του περιβάλλοντος, αφού οι συσκευές χωρίς αξία θα σταλούν για ανακύκλωση. Ήδη έχουν ανακυκλωθεί από την εταιρεία από τον Απρίλιο του 2008 πάνω από 280.000 συσκευές.

Πηγη:newsbeast

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

11:44 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top