Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Αγρότης - σάτυρος στη φυλακή

Posted by ola-xima  |  No comments


Σε 13 χρόνια κάθειρξη καθώς και χρηματική ποινή χιλιάδων ευρώ καταδίκασε το Εφετείο στη Θεσσαλονίκη 33χρονο, ο οποίος φωτογράφιζε ανήλικα κορίτσια γυμνά, ενώ ήρθε και σε επαφή με κάποια από αυτά..

Ποινή κάθειρξης 13 ετών και χρηματική ποινή 90 χιλιάδων ευρώ επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης σε 33χρονο που υπόσχονταν καριέρα μοντέλου σε ανήλικα κορίτσια, πείθοντάς τα μ’ αυτόν τον τρόπο όχι μόνο να φωτογραφηθούν γυμνά, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις και να έρθουν σε σεξουαλική επαφή μαζί του.
Ο 33χρονος αγρότης γνώριζε τα ανήλικα θύματά του, τα περισσότερα εκ των οποίων ήταν κορίτσια ηλικίας 14 έως 16 ετών από την περιοχή της Πέλλας, μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, όπου είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ. Παρουσιαζόταν ως φωτογράφος πρακτορείου μοντέλων και υποσχόταν στα κορίτσια υψηλές αμοιβές και καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ.
Ο 33χρονος συνελήφθη τον περασμένο Ιούνιο στο χωριό Εσωβάλτα της Πέλλας, έπειτα από καταγγελία δύο 16χρονων κοριτσιών.
Σε αποθήκη στη συγκεκριμένη περιοχή που είχε μετατρέψει σε φωτογραφικό στούντιο, βρέθηκαν στην κατοχή εκατοντάδες γυμνές φωτογραφίες των ανήλικων θυμάτων του. Σε κάποιες από αυτές, μάλιστα, εμφανίζονταν ο ίδιος σε ερωτικές σκηνές με τις ανήλικες, ενώ σε κάποιες άλλες εμφανίζονταν δύο κοπέλες σε μεταξύ τους ερωτικές σκηνές.
Απολογούμενος στο δικαστήριο ισχυρίστηκε ότι προέβη στις πράξεις για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του επιθυμίες.

Πηγή:news247

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

12:26 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top