Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΟΡΜΑΡΕΣ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ

Posted by ola-xima  |  No comments


Σας αρέσουν οι παχουλές γυναίκες; Θέλετε τη γυναίκα να τη μετράτε με στρέμματα και να βρίσκετε την ηδονή χωμένος σε πολλά κιλά γυναικείας σάρκας; Αν ναι, ώρα να μεταναστεύσετε!..
Οι Ελληνίδες προσέχουν τη σιλουέτα τους. Και θεωρούνται μαζί με τις Ιταλίδες και τις Γαλλίδες ως οι γυναίκες που έχουν τις σωστές αναλογίες στο σωματικό τους βάρος στον Δυτικό κόσμο!

Ο μέσος όρος μάζας σώματος στις Ελληνίδες, ο ποίος είναι....
συνάρτηση του ύψους και του βάρους, είναι 24 (ίδιος με αυτόν που έχουν οι Γαλλίδες και οι Ιταλίδες).

Για να ξέρετε που θα αναζητήσετε τις παχουλές γυναίκες, σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα έρευνας, τα οποία θα δημοσιευθούν στην ιατρική επιθεώρηση The Lancet. Οι πιο παχουλές γυναίκες στον Δυτικό κόσμο είναι οι Αμερικανίδες με μέσο όρο μάζας σώματος 28,3, ενώ και οι Τουρκάλες δεν πάνε πίσω καθώς έχουν μέσο όρο μάζας σώματος 28,2.



Και η μικρή Μάλτα απ’ ότι φαίνεται είναι παράδεισος για όσους τρελένονται με τις παχουλές, καθώς ο μέσος όρος σώματος των γυναικών είναι 27.


Εκείνοι πάντως που ανησύχησαν πιο πολύ είναι οι Βρετανοί, καθώς η εφημερίδα The Sun αναρρωτήθηκε: «Γιατί οι Βρετανίδες είναι τόσο χονδρές;». Η έρευνα έδειξε ότι ο μέσος όρος μάζας σώματος των γυναικών της Γηραιάς Αλβιόνας είναι 26,9, ενώ πριν από τριάντα χρόνια ήταν 24,2!

Πάντως για να μην απογοητεύονται οι φίλοι μας από το Ηνωμένο Βασίλειο, εμείς θα τους πούμε ότι οι παχουλές γυναίκες μπορεί να είναι σεξυ και τους παρουσιάζουμε μία Αμερικανίδα η οποία γνωρίζει αρκετά μεγάλη επιτυχία ως πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών και μοντέλο. Την April Flores, ή πιο γνωστή ως Fatty-D.

Πηγη:dinatos

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

12:47 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top