Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011

Ένας άντρας εξηγεί τι εννοεί όταν λέει: "σεξ που δεν σήμαινε τίποτα"

Posted by ola-xima  |  No comments


Σεξ κάναμε δεν ανακαλύψαμε την πυρίτιδα... Μια πράξη που κάνει ακόμη και το πιο "ηλίθιο" ζώο χωρίς καν να την ανάγει σε μέγα θέμα. Εντάξει, δεν ισχυρίζομαι πως το σεξ είναι τόσο ποταπό. Τόσο μικρό και τόσο ασήμαντο. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μπορεί να γίνει. Να είναι σεξ που δεν σημαίνει τίποτα..

Βρίσκομαι στο στέκι μου, πίνω το ποτάκι μου και είμαι χαλαρός και ωραίος. Εμφανίζεσαι ξαφνικά και από το πρώτο λεπτό κάνεις εμφάνες το ενδιαφέρον σου. Είναι σαν να έχουν ανάψει φωτεινές επιγραφές που λένε... "Hello! Είμαι εδώ. Κοίταξέ με"! Χαλαρός είμαι, δεν είμαι στραβός. Θα σε προσέξω και αν τα πράγματα κυλίσουν ομαλά το φλερτ θα ξεκινήσει. Αρχικά πρέπει να ξέρεις πως το φλερτ είναι πολλές φορές μηχανικό. Σαγηνευτικό μεν, αλλά κάτι σαν ένστικτο που σε κάνει να συμπεριφέρεσαι με συγκεκριμένο τρόπο, χωρίς να σε έχει τσιμπήσει το "βελάκι" του έρωτα. Για να μην τα πολυλογώ, το "θέμα" καταλήγει στο κρεβάτι για ένα ακόμη σεξ που δεν σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ.

Ο ορισμός
Σεξ που δεν σημαίνει τίποτα είναι το σεξ που κάνεις απλά γιατί βρήκες την ευκαιρία. Σου παρουσιάστηκε εκεί μπροστά σου, χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα και απλά την "εκμεταλλεύτηκες". Ή πολύ απλά ήθελες να ξεχάσεις παλιότερη σεξουαλική (κι όχι μόνο) επαφή που ΣΗΜΑΙΝΕ ΠΟΛΛΑ. Α, και σε καμία περίπτωση αν το σεξ κατατάσσεται στο "δεν σημαίνει τίποτα", δεν θα έχει πυροτεχνήματα και εντάσεις. Ούτε που θα το θυμάμαι λίγες μέρες μετά.
Σε βλέπω να φουντώνεις και να γίνεσαι έξαλη. Δεν έχει να κάνει με σένα όμως... Σε κάθε περίπτωση, ένας άνδρας δύσκολα θα αφήσει μια ευκαιρία για σεξ να περάσει ανεκμετάλλευτη. Για την ακρίβεια είναι πολύ πιθανό να μην αντισταθεί ακόμη και όταν είναι δεσμευμένος!

Μην το πάρεις προσωπικά
Δεν έχει να κάνει με σένα. Δεν σημαίνει κάτι για τον χαρακτήρα, την εμφάνιση ή το ενδιαφέρον που μπορεί να έχεις σαν άνθρωπος. Μπορεί να μην ταίριαξε η χημεία μας.
Και να σου πω και κάτι; Κάθε άνδρας που μπαίνει στη διαδικασία του σεξ, ακόμα κι όταν το κάνει για "βιολογικούς" λόγους που λένε, πάντα αφήνει ένα ενδεχόμενο ανοιχτό... Ποτέ δεν ξέρεις... Ένα συγκλονιστικό σεξ μπορεί να με ξαναβάλει στη διαδικασία να συναντηθώ με την ίδια γυναίκα.
Πρέπει επίσης να ξέρεις ότι δεν είναι και το καλύτερό μας... Ακόμη κι εκείνοι που κάθονται και μετρούν τις σεξουαλικές τους κατακτήσεις όπως τα αυτοκόλλητα με τους ποδοσφαιριστές όταν ήμασταν μικροί, ακόμη κι αυτοί δεν ικανοποιούνται από μια τέτοια κατάληξη.
Γιατί πίστεψε με, όταν το σεξ δεν σημαίνει τίποτα δεν το ευχαριστιέμαι. Μη σου πω πέφτω κιόλας, χαλιέμαι, στενοχωριέμαι. Μην απορείς! Ο άνδρας μπορεί να σκέφτεται συνέχεια το σεξ, αλλά προτιμά να το κάνει "μόνος" του, παρά να μπαίνει στη διαδικασία ενός σεξ χωρίς νόημα.

Η θηλυκή πλευρά του θέματος
Και έρχεσαι και μου ανταπαντάς: "Μη νομίζεις πως το σεξ που δεν σημαίνει τίποτα είναι μόνο ανδρικό προνόμιο! Το έχω κάνει κι εγώ". Αμφιβάλλω αν μια γυναίκα μπορεί να μπει τόσο εύκολα σε αυτή τη διαδικασία. Δεν σε υποτιμώ! Ίσα, ίσα που το λέω υπέρ σου. Έχω την εντύπωση πως μια γυναίκα δεν έχει στο DNA της το σεξ για το σεξ. Πάντα το σεξ στον γυναικείο εγκέφαλο σημαίνει πολλά περισσότερα. Σημαίνει δέσμευση, τρυφερότητα, πιθανή αγάπη κτλ. Αν παρόλα αυτά το έχεις κάνει, τότε σίγουρα ξέρεις το συναίσθημα. Σου άρεσε; Δεν νομίζω!

Και κλείνω με μια ευχή! Μακάρι να μην χρειαστεί ποτέ σε έναν άνδρα να κάνει σεξ που δεν σημαίνει τίποτα. Γιατί και ο ίδιος θα ξενερώσει και η κοπέλα με την οποία θα το κάνει θα νιώσει άσχημα. Δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι. Έλα όμως που η πραγματικότητα έρχεται να σε διαψεύσει...
Toυ Λευτέρη Σαββίδη
Πηγη:tlife

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

10:10 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top