Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Οι αγαπημένες πόλεις των πορτοφολάδων

Posted by ola-xima  |  No comments


1. Βαρκελώνη, Ισπανία: Οι βόλτες στη Rambla μπορεί να ελαφρύνουν την τσέπη σας, αν δεν φανείτε προσεκτικοί.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ..
2. Ρώμη, Ιταλία: Όσο εσείς χαζεύετε το Πάνθεον και τη ...
Φοντάνα ντι Τρέβι, κάποιος ασχολείται με το πορτοφόλι σας.

3. Πράγα, Τσεχία: Η πανέμορφη αλλά στενή Γέφυρα του Καρόλου με τη μεγάλη τουριστική κίνηση καθημερινά προσφέρει κατάλληλο έδαφος στους πορτοφολάδες.

4. Μαδρίτη, Ισπανία: Η υπαίθρια αγορά του Ράστρο αποτελεί ένα πραγματικά επικίνδυνο μέρος για την τσέπη σας και βέβαια, όχι λόγω... ακρίβειας.

5. Παρίσι, Γαλλία: Η διαδρομή με το τρένο από το αεροδρόμιο Charles de Gaulle μέχρι το κέντρο της πόλης είναι καθημερινό στέκι για τα... αρπακτικά.

6. Νάπολη, Ιταλία: Κατά πολλούς η... πρωτεύουσα των πορτοφολάδων. Βέβαια, όχι άδικα. Σταθμοί τρένων, τραμ, στενά δρομάκια- διαλέξτε που θέλετε να σας ληστέψουν!

7. Μπουένος Άιρες, Αργεντινή: Αν κάποιος συμπαθής κύριος σάς πλησιάσει για να καθαρίσει το λεκέ στο σακάκι σας, να ξέρετε πως έχει ως απώτερο στόχο το να «καθαρίσει» και την τσέπη σας.

8. Άμστερνταμ, Ολλανδία: Η χαλαρή ατμόσφαιρα της Ολλανδικής πρωτεύουσας και των καναλιών της σας συνεπαίρνει και το πορτοφόλι σας βρίσκεται εύκολα σε ξένα χέρια.

9. Αθήνα, Ελλάδα: Θαυμάζοντας την Ακρόπολη, τον Παρθενώνα και την Αρχαία Αγορά, οι περισσότεροι τουρίστες ξεχνούν για λίγο τους... σύγχρονους κινδύνους με τα συνηθισμένα άσχημα αποτελέσματα.

10. Ανόι, Βιετνάμ: Ναοί, παγόδες και υπαίθριες αγορές προσελκύουν πλήθη τουριστών, αρκετοί από τους οποίους ψάχνουν εναγωνίως το πορτοφόλι τους.

Πηγή:sarotiko

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

12:12 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top