Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Έκανε προπόνηση στο... κορμί της κοπέλας του

Posted by ola-xima  |  No comments


Ο νεαρός πυγμάχος φαίνεται πως έκανε προπόνηση στο κορμί της ερωτικής συντρόφου του και μάλιστα χωρίς τον παραμικρό δισταγμό..

Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από τους ισχυρισμούς της μόλις 26 ετών νεαρής, η οποία απηύδησε και για να γλιτώσει από τα χέρια του και τη μανία του, πήρε την απόφαση να προσφύγει στη Δικαιοσύνη ζητώντας βοήθεια και, φυσικά, την τιμωρία του θερμόαιμου αγοριού.

Η μήνυσή της υπεβλήθη προ ημερών στα δικαστήρια της Πάτρας και μέχρι και οι υπάλληλοι που τη συνέταξαν έμειναν με το στόμα ανοιχτό και συζητούν τα όσα καταγγέλλεται ότι συνέβαιναν σε βάρος της κοπέλας. Η κοπέλα υποστηρίζει ότι διατηρούσε σχέση επί δέκα ολόκληρους μήνες με τον κατηγορούμενο, ο οποίος, όμως, δεν την είχε αφήσει... σε χλωρό κλαρί. Όλα αυτά βέβαια όχι από την αρχή της σχέσης τους αλλά μετά την πάροδο των πρώτων τριών ή τεσσάρων μηνών, οπότε η ζωή της μετατράπηκε σε πραγματικό εφιάλτη.

Είναι χαρακτηριστικό το πρώτο σκηνικό άγριου ξυλοδαρμού, έτσι όπως περιγράφεται στο πλαίσιο της μήνυσης που υπεβλήθη εναντίον του συγκεκριμένου πυγμάχου. Ο άνδρας κατηγορείται ότι όχι μόνο χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές σε όλο της το σώμα την 26χρονη αλλά έφθασε στο σημείο να την πιάσει από τα πόδια και να την... γυρίσει ανάποδα στον αέρα και στη συνέχεια να την χτυπάει με κλωτσιές στα πλευρά! Καταστάσεις δηλαδή που δεν την φαντάζεται ανθρώπινος νους και που όμως συνέβαιναν -σύμφωνα τουλάχιστον με όσα υποστηρίζονται στη μήνυση- στο πλαίσιο μιας ερωτικής σχέσης μεταξύ 25χρονων παιδιών. Αφορμή για όλους τους ξυλοδαρμούς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της νεαρής, στάθηκαν περιστατικά ζήλειας εκ μέρους του αγοριού της.

Πάντως η υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης, από την οποία η νεαρή περιμένει τώρα να αντιδράσει το συντομότερο δυνατόν ώστε να πάψει να κινδυνεύει η ίδια. Κι αυτό γιατί μέσα από τη μήνυσή της διεκδικεί να του απαγορευτεί ακόμα και να την πλησιάζει σε συγκεκριμένη απόσταση...

Πηγη:newsbeast

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

7:51 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top