Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Πόσο σεξ είναι αρκετό;

Posted by ola-xima  |  No comments


Μαγικός αριθμός δεν υπάρχει όταν μιλάμε για τη συχνότητα του σεξ ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Μπορεί κάποιος να το κάνει κάθε βράδυ και να μην του φτάνει ή μπορεί να επιδίδεται στο ερωτικό παιχνίδι μόνο σε γιορτές και αργίες..

Το θέμα είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, πόσο σεξ θέλεις εσύ να κάνεις και πόσο συχνά το θες. Η συμφωνία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, σιωπηλή ή μη, είναι εκείνη που καθορίζει τα πράγματα.
Σχεδόν κάθε βράδυ:
Στην αρχή του δεσμού ζευγαρώνατε σαν τα κουνέλια! Πλέον, το πρώτο πάθος έχει καταλαγιάσει αλλά η ρουτίνα δεν σας έχει πάρει από κάτω και προσπαθείτε να το κάνετε έστω κάθε δεύτερο βράδυ. Το σεξ σας δεν είναι πάντα κινηματογραφικό αλλά την ηδονή σας την παίρνετε και οι δυο.
Δύο φορές την εβδομάδα:
Όταν πρωτογνωριστήκατε, η χημεία έδεσε απόλυτα και το κάνατε παντού: στο κρεβάτι, στο αυτοκίνητο, στο πάτωμα, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους. Κάποιους μήνες ή χρόνια μετά και αφού αποφασίσατε να μείνετε μαζί, το σεξ παντού σταμάτησε και παρατηρείς πως έχουν αυξηθεί οι βραδιές που πέφτετε στο κρεβάτι χωρίς να το κάνετε.
Συνέχισε να τον φλερτάρεις και μην μένετε μόνο μέσα στο σπίτι. Μην ξεχνάς να διατηρείς τη σωματική επαφή μεταξύ σας με φιλιά κι χάδια.
Μερικές φορές το μήνα:
Τα πηγαίνετε γενικά καλά αλλά στο κρεβάτι τα προβλήματα υπάρχουν. Η στύση έρχεται κι φεύγει, ο οργασμός το ίδιο, και φτάσατε να υποβαθμίσετε την αξία του σεξ στη σχέση. Τώρα το κάνετε κάποιες φορές το μήνα αλλά όταν το κάνετε, είναι ωραία. Δοκίμασε να το κάνετε τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα σε στάσεις που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει.
Μια φορά το μήνα:
Ποτέ δεν τα πήγαινες ιδιαίτερα καλά με τη σεξουαλικότητά σου. Ακόμα και στον αγαπημένο σου ντρέπεσαι να κάνεις σεξουαλικά παιχνίδια. Έτσι, καταλήξατε να το κάνετε μια φορά το μήνα, ιεραποστολικό πάντα και το στοματικό ούτε το ξέρεις, ούτε και θέλεις να το μάθεις. Αν δεν μάθεις να ικανοποιείς τον εαυτό σου πρώτα, δεν θα ικανοποιήσεις ποτέ κανένα. Οπότε, βάλε απαλή μουσική και γνώρισε το σώμα σου!

Πηγη:newsbomb

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

9:45 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top