Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Πώς να την απατήσεις χωρίς να σε ανακαλύψει (όχι ότι πρέπει απλά έχουμε τον τρόπο)

Posted by ola-xima  |  No comments


Λοιπόν το μόνο που χρειάζεται είναι 7 απλά βήματα για να το καταφέρεις. Και ξανά-τονίζω. Δεν είναι ανάγκη να το κάνεις..
Βήμα 1- Κατοχύρωσε ένα καλό άλλοθι

Το να απατήσεις την κοπέλα σου, είναι σαν να διαπράττεις ένα έγκλημα. Άρα χρειάζεσαι ένα καλό άλλοθι, διαθέσιμο κάθε στιγμή. Λοιπόν σου έχω το καλύτερο. Πες πως ένας φίλος σου γράφτηκε στους ΑΑ για αποτοξίνωση και σ΄ έχει δηλώσει σαν άτομο άμεσης επικοινωνίας. Δηλαδή παίζει να σε παίρνει στις 3 το πρωί ή να σου στέλνει μήνυμα για να μιλήσετε και να μην πιεί.

Έτσι είσαι μια χαρά κάθε φορά που το κινητό σου παίρνει φωτιά και θ’ ανέβεις και στα μάτια της, σαν άνθρωπος που βοηθάς. Μόνο φρόντισε να της πεις για κάποιον που δεν το ξέρει. Έκτος αν ήδη έχεις κανένα υποψήφιο για τους ΑΑ.

Βήμα 2- Γράψου γυμναστήριο

Θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω, αλλά θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση όταν θα γυρνάς σπίτι ιδρωμένος και με τσαλακωμένα ρούχα. Άσε που είναι ότι χρειάζεσαι για να μπορείς να κουβαλάς και μια αλλαξιά ρούχα χωρίς να κινείς υποψίες.

Βέβαια αν είναι η κοπέλα σου είναι αθλητικός τύπος μπορεί και να θέλει να έρχεται μαζί σου. Πάντως φρόντισε να μην κλείνεις τα πονηρά ραντεβού σου την ώρα που το πρόγραμμα λέει γιόγκα, αλλιώς θα σε μυριστεί αμέσως.

Βήμα 3- Διάλεξε ασαφή υποκοριστικά

Πίστεψε θα σε σώσει όταν η «παράνομη» θα σου τηλεφωνεί, η «νόμιμη» θα είναι παρών, και θα σε ρωτάει «Μα γιατί δεν με λες ζουζουνάκι σου σήμερα;». Οπότε για την «παράνομη» διάλεξε ένα υποκοριστικό πέρα των κλασικών, που θα μπορείς να την αποκαλείς άνετα, χωρίς να ψυλλιάζεται κανείς τίποτα. Προτάσεις δεν έχω. Τ’ αφήνω στην φαντασία σου.

Βήμα 4- Εξαφάνισε κάθε αποδεικτικό στοιχείο

Για να πεις το μεγάλο ψέμα και να την βγάλεις καθαρή, πρέπει τόσο προσεκτικός όσο ένας σίριαλ κίλερ. Κατηγορίες λοιπόν μπορεί να σου προσάψει μόνο εάν έχει αποδείξεις. Πρέπει λοιπόν να μπεις στο τριπάκι να σβήνεις τα πάντα. Μηνύματα, αρχείο κλήσεων, e-mail, χαρτάκια στην τσέπη. Όσο λιγότερα αφήνεις τριγύρω, τόσα λιγότερα θα έχεις να συμμαζέψεις αργότερα.

Βήμα 5- Ξέχνα το facebook

Είναι σκληρό, το ξέρω, αλλά όλα απαιτούν θυσίες. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεσαι είναι περίεργο ποστάρισμα στον τοίχο σου από την «παράνομη» ή καμία φωτογραφία σου ανεβασμένη από άλλους με μια άσχετη να κάθετε στα πόδια σου. Και μπορεί η κοπέλα σου να μην το δει, μια από τις φίλες τις όμως σίγουρα. Όποτε λέμε όχι στο facebook!

Βήμα 6- Ταξίδια για δουλειά

Αν ήδη έχεις μια δουλειά που δικαιολογεί αρκετά ή έστω κάποια ταξίδια, είσαι από τους τυχερούς. Έχεις την δικαιολογία έτοιμη για να μην κοιμηθείς το βράδυ σπίτι και να δεις μαζί της άλλη μια ερωτική κομεντί. Αν όχι το να βρεις μια τέτοια δουλειά, ειδικά τώρα, το βρίσκω απίθανο.

Εναλλακτικά μπορείς να γίνεις εθελοντής σε μια οργάνωση που κάνει αρκετά ταξίδια και πάλι θα είσαι καλυμμένος. Και θ’ ανέβεις στα μάτια της άλλη μία φορά. Προσοχή μόνο την πιάσουν οι ευαισθησίες της και θέλει να γίνει κι εκείνη εθελόντρια.

Βήμα 7- Άρνηση, άρνηση, άρνηση

Όσο κι αν έχεις πάρει τα μέτρα σου, όσες συμβουλές κι αν ακολουθήσεις, όσα αποδεικτικά στοιχεία κι αν καταστρέψεις, αργά ή γρήγορα έρχεται η στιγμή που θ’ αποκαλυφθείς. Αρνήσου τα πάντα. Ακόμα κι αν σε πιάσει στα πράσα, βρες μια δικαιολογία της στιγμής. Τουλάχιστον πρέπει να υποστηρίζεις μέχρι τέλους αυτό που κάνεις.

 Πηγή:men24

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

12:21 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top