Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Η οικογένεια της Kidman έχει έκταση γης μεγαλύτερη από την Ουγγαρία!

Posted by ola-xima  |  No comments


Οι εκτάσεις γης που σημειώνονται με κόκκινο χρώμα ανήκουν στην οικογένεια Kidman και ξεπερνούν σε έκταση την Ουγγαρία..
Η Nicole Kidman είναι μια από τις πλουσιότερες γυναίκες ηθοποιούς του πλανήτη, με κάθε πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία να της αποφέρει πολλά εκατομμύρια δολάρια. Βέβαια, δεν είναι αυτό που θα κάνει τον πρώην σύζυγό της Tom Cruise να κλαίει με μαύρο δάκρυ που χώρισαν, αλλά… η προίκα της, αφού, όπως αποκάλυψε νέα έρευνα, η οικογένεια Kidman διαθέτει έκταση γης στην Αυστραλία μεγαλύτερη από την ίδια την Ουγγαρία!

Σύμφωνα με το περιοδικό «New Statesman» που διεξήγαγε την έρευνα, η εταιρεία Kidman Holdings που βρίσκεται στην ιδιοκτησία της οικογένειας της γνωστής ηθοποιού βρίσκεται στην 8η θέση της λίστας των ανθρώπων με τις μεγαλύτερες εκτάσεις γης στην κατοχή τους, ξεπερνώντας μάλιστα ακόμη και τον βασιλιά Abdullah της Ιορδανίας.

Η Kidman Holdings έχει στην κατοχή της συνολικά 24.000.000 στρέμματα, περίπου το μισό από την έκταση της Ουαλίας και αρκετά μεγαλύτερο από 90 πολιτείες σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην πρώτη θέση της λίστας βρίσκεται η βασίλισσα Ελισάβετ με 6,6 δισεκατομμύρια στρέμματα σε 32 χώρες, ενώ ακολουθεί ο βασιλιάς Abdullah της Σαουδικής Αραβίας, ο πάπας, ο βασιλιάς Mohammed του Μαρόκο, ο βασιλιάς Bhumibhol της Ταϊλάνδης, ο σουλτάνος Qaboos του Ομάν και ο βασιλιάς Gyanendra του Νεπάλ.

Μπορεί η Nicole Kidman να μη διαθέτει βασιλική καταγωγή, όπως όμως είναι πασιφανές, βρίσκεται ανάμεσα σε βασιλιάδες. Η εταιρεία Kidman Holdings ιδρύθηκε από τον sir Sidney Kidman τον 19ο αιώνα. Η Nicole γεννήθηκε στη Χονολουλού, όμως μεγάλωσε στην Αυστραλία όπου έφτασαν οι πρόγονοί της Bridget και James Callachar τον Ιανουάριο του 1842. Ο πατέρας της ηθοποιού είναι βιοχημικός και η μητέρα της εκπαιδεύτρια νοσηλευτικού προσωπικού. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κανένα σχόλιο από την ηθοποιό σχετικά με τα αποτελέσματα της έρευνας.

Οι γονείς της γνωστής ηθοποιού, Antony και Janelle, είναι συγγενείς με τους μεγαλύτερους κατόχους έκτασης γης του πλανήτη








Πηγή:sarotiko

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

1:59 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top