Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Sexting:7 βήματα για να κατακτήσεις την νέα μόδα

Posted by ola-xima  |  No comments


Από τότε που το πληκτρολόγιο μπήκε στη ζωή μας, όλα άλλαξαν! Το sexting πλέον έχει γίνει μόδα και ολοένα και περισσότεροι μπαίνουν στον πειρασμό να το δοκιμάσουν. Αν λοιπόν δεν θέλεις παρατράγουδα ή να γελοιοποιηθείς, ακολούθησε 7 απλά βήματα και γίνε master σε λίγες ώρες..
Σιγουρέψου ότι είναι κουλ

Μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου μπορούν εύκολα να παρεξηγηθούν και να χαρακτηριστούν σεξουαλική παρενόχληση, όταν δεν είναι ευπρόσδεκτα. Κι επειδή είναι δύσκολο να ζητήσεις γραπτή ενυπόγραφη άδεια για κάτι τέτοιο(άσε που χαλάει και το αυθόρμητο της στιγμής), σταμάτα όσο είναι νωρίς.

Αν δηλαδή δεις πως δεν σε παίρνει, ή ότι η κοπέλα δεν είναι στο ίδιο mood μ’ εσένα, παράτα το. Κρίμα να τρέχεις στα δικαστήρια για ένα μήνυμα.

Ακατάλληλο για ανηλίκους

Μιας και δεν ξέρεις με ποιον μιλάς, κι επειδή όπως είπαμε δεν θέλουμε να τρέχεις στα δικαστήρια, σιγουρέψου ότι πρόκειται για ενήλικη κοπέλα. Πως; Απλά ρώτα την ηλικία της, και σύμφωνα μ’ αυτό ρώτα για ένα τραγούδι, μια ταινία, κάτι τέλος πάντων που είναι την εποχής της. Αν για παράδειγμα σου πει ότι είναι 28 και δεν ξέρει την μακαρένα, ε κάτι δεν πάει καλά.

Χαλάρωσε

Μην ξεχνάς ότι το sexting το κάνεις για απόλαυση και όχι για ν’ αγχωθείς περισσότερο. Φόρα λοιπόν κάτι άνετο, αυτοκεράσου ένα ποτάκι, άναψε κι ένα τσιγάρο και ξεκίνα. Θυμήσου πως έχεις το πλεονέκτημα. Ακόμα κι αν σε φέρει σε δύσκολη θέση κάνεις δεν πρόκειται να σε δει να κοκκινίζεις, όπως επίσης κανένας ή μάλλον καμία δεν ξέρει πως είσαι και τι ανασφάλειες έχεις.

Are you talking to me?

Είναι πολύ σημαντικό να μιλάτε την ίδια γλώσσα. Και δεν εννοώ την ελληνική, αλλά την ιντερνετιακή. Μπορεί να βρεις χιλιάδες οδηγούς με όλες αυτές τις συντομογραφίες που κυκλοφορούν για τους τεμπέληδες που βαριούνται να γράφουν.

Εσύ μπορεί να ξέρεις τι σημαίνει IAGTBOIAD4U αλλά εκείνη μπορεί και όχι. Αν δεις λοιπόν ότι συνέχεια στέλνει ερωτηματικά γιατί απλά δεν καταλαβαίνει τίποτα, τότε ξέχνα τις συντομογραφίες. Όλο το κλίμα θα χαλάσει αν για κάθε μήνυμα που στέλνεις χρειάζονται άλλα τέσσερα για να της εξηγήσεις τι σημαίνει.

Ξεκίνα με πρώτη

Και δεν χρειάζεται να βάλεις δευτέρα ή τρίτη αμέσως. Όλα θέλουν το χρόνο τους, ακόμα και το sexting. Αν πέσεις με τα μούτρα μάλλον θα ξενερώσει και όλη η μαγεία θα χαθεί. Από την άλλη, αν το ξεκινήσει εκείνη τότε προχώρα.

Οι φωτογραφίες απαγορεύονται

Και πόσο μάλλον να στέλνεις απεικονίσεις των προσόντων σου με φιόγκους. Έτσι για δωράκι. Όχι, όχι, όχι! Αν ήθελε να σε δει δεν θα κάνατε sexting αλλά θα πίνατε καφέ. Άσε την λοιπόν να σε φαντάζεται όπως θέλει, κι εσύ το ίδιο. Ακόμα και αν στο ζητήσει, αρνήσου ευγενικά εξηγώντας της την μαγεία του μυστηρίου.

Σβήσε τα ίχνη σου

Μόλις η δουλειά τελειώσει, σβήσε ότι αποδεικτικό στοιχείο υπάρχει. Όχι ότι είναι κακό, αλλά είμαι σίγουρη πως δεν θα ήθελες να πέσουν τέτοια μηνύματα σε λάθος χέρια. Είναι σαν να σε βλέπει κάποιος όταν κάνεις σεξ.
Και προς θεού μην χρησιμοποιήσεις τον εξοπλισμό της δουλειάς σου για κάτι τέτοιο. Είπαμε να πέσουν σε λάθος χέρια, όχι και στα χέρια του αφεντικού όμως.

Πηγή:men24

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

12:22 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top