Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Tι να προσέξετε στο πρώτο ραντεβού

Posted by ola-xima  |  No comments


Οι περισσότερες γυναίκες βλέπουν το πρώτο ραντεβού ως ένα βήμα πιο κοντά στην ευτυχία και την ανακάλυψη του ιδανικού συντρόφου..
Για το λόγο αυτό, το άγχος για εκείνη τη μέρα είναι μεγάλο.
1. Να είμαστε ο εαυτός μας. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να είμαστε διαφορετικές από αυτό που είμαστε στην πραγματικότητα. Αν του παρουσιαστείς σαν κάποια που δεν είσαι μετά τι θα γίνει;
2. Να μην είμαστε υπερβολικές στην εμφάνισή μας. Καμία υπερβολή. Ούτε εντελώς άβαφτες ούτε και πάρα πολύ φτιαγμένες.
3. Να έχουμε συμφωνήσει το μέρος. Πρέπει να είναι ένα μέρος που να μας διευκολύνει να συζητήσουμε και να επικοινωνήσουμε. Όχι δηλαδή να πάμε σε ένα μέρος με πολύ βαβούρα και πολύ φασαρία που τελικά είτε πήγαμε ραντεβού είτε δεν βγήκαμε να είναι το ίδιο -να μην έχουμε καταλάβει ο ένας τον άλλον.
4. Να μην δώσουμε την εντύπωση ότι είμαστε έτοιμες να πληρώσουμε τον λογαριασμό ούτε όμως και να σπεύσουμε να βγάλουμε το πορτοφόλι μας. Να αφήσουμε την δυνατότητα στον άλλον να το διαχειριστεί και να του πούμε: “είσαι σίγουρος; εγώ θέλησα να πληρώσω τα μισά.” Και αν εκείνος επιμείνει να τον αφήσουμε να πληρώσει. Αν το δεχτεί θα συμμετάσχουμε.
5. Να μην αντιδικήσουμε σε θέματα που μπορεί να έχουμε διαφορετική άποψη. Δεν θα βγάλουμε άκρη. Αν εκείνος είναι Παναθηναϊκός, εμείς Ολυμπιακός και πλακωθούμε γιατί η διαιτησία δεν ήταν καλή και έβγαλε τον Ολυμπιακό πρωταθλητή τι θα γίνει;
6. Να μην προχωρήσουμε πάρα πολύ. Δηλαδή δεν είναι σωστό από το πρώτο ραντεβού να πέσουμε και στα κρεβάτια. Ας είμαστε λίγο συγκρατημένες. Αρκετά ζεστές, αρκετά τρυφερές χωρίς όμως να δείξουμε ότι είμαστε εύκολες και έτοιμες να κάνουμε πράγματα που πιθανά δεν είμαστε έτοιμες να τα κάνουμε.

Πηγή:newpost

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

1:04 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top