Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Σπάει ταμεία στο Χονγκ Κονγκ η πρώτη 3D πορνοταινία

Posted by ola-xima  |  No comments


Μια ερωτική κωμωδία, που φέρεται να είναι η πρώτη πορνοταινία γυρισμένη σε 3D, έσπασε το ρεκόρ εισπράξεων του Avatar στα σινεμά του Χονγκ Κονγκ..

Τρισδιάστατες ερωτικές ταινίες ετοιμάζουν όμως τουλάχιστον δύο ακόμα στούντιο.

To Sex and Zen: Extreme Ecstasy είναι ριμέικ μιας ταινίας με το ίδιο όνομα που προβλήθηκε το 1991 στο Χονγκ Κονγκ.
Είναι η ιστορία ενός σεξουαλικά ανικανοποίητου λόγιου στην αρχαία Κίνα, ο οποίος γνωρίζει έναν ευγενή και τελικά χάνεται στις απολαύσεις του χαρεμιού του.
Η τρισδιάστατη πορνοταινία πέτυχε εισπράξεις 2,72 εκατομμυρίων δολαρίων Χονγκ Κονγκ (241.000 ευρώ) την ημέρα της πρεμιέρας της την περασμένη εβδομάδα.
Αυτό σημαίνει ότι έσπασε το ρεκόρ που είχε πετύχει το Avatar του Τζέιμς Κάμερον, η πρώτη τρισδιάστατη ταινία νέας τεχνολογίας, η οποία είχε εισπράξει 2,63 εκατ. δολάρια Χονγκ Κονγκ (233.000 ευρώ) την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας της.
Όπως αναφέρει την Πέμπτη το BBC, η πρεμιέρα του Sex and Zen στο Χονγκ Κονγκ προκάλεσε εισροή θεατών από την ηπειρωτική Κίνα, όπου η ταινία δεν πρόκειται να προβληθεί (στην Κίνα δεν υπάρχει σύστημα ορίων ηλικίας για τις «ακατάλληλες» ταινίες, οπότε οι ερωτικές ταινίες απλά απαγορεύονται).
Πέρυσι το καλοκαίρι, λίγο μετά την έναρξη των γυρισμάτων, ο σκηνοθέτης του Sex and Zen, Κρίστοφερ Σαν, είχε δηλώσει στο AFP: «Αυτό είναι το μέλλον της βιομηχανίας κινηματογράφου. Είναι στην ανθρώπινη φύση να θέλουμε να βλέπουμε τα πράγματα σε τρεις διαστάσεις».
Παραδέχτηκε πάντως ότι οι τεχνικές απαιτήσεις του τρισδιάστατου σινεμά δημιουργούν επιπλέον προκλήσεις τόσο για τον ίδιο όσο και για τους πρωταγωνιστές του. Μεταξύ άλλων, οι κάμερες τρισδιάστατης λήψης απαιτούν ισχυρότερο φωτισμό και δεν είναι τόσο ευέλικτες στο χώρο όσο οι συμβατικές κάμερες.
Η πρωταγωνίστρια Σαόρι Χάρα, 22 ετών, είχε ομολογήσει τότε ότι τα γυρίσματα ήταν κουραστικά: «Πρέπει να δουλεύω πιο σκληρά για να μην απογοητεύσω το κοινό» είπε.
Εκτός όμως από τη Χάρα, υπάρχουν πολλοί ακόμα στη βιομηχανία του σεξ που θέλουν να ριχτούν στην αγκαλιά της 3D τεχνολογίας:
Η αμερικανική εταιρεία Hustler, γνωστή από το ομώνυμο ανδρικό περιοδικό, γυρίζει σε τρεις διαστάσεις μια πορνογραφική παρωδία του Avatar, ενώ ο Ιταλός σκηνοθέτης Τίντο Μπρας είχε ανακοινώσει ότι θα είναι παραγωγός σε ένα 3D ριμέικ της ερωτικής του ταινίας Καλιγούλας, η οποία προβλήθηκε το 1979.

Πηγή:greek-radar

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

1:14 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top