Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Απόδραση από την φυλακή μέσω... φαξ!

Posted by ola-xima  |  No comments


Τύφλα να έχει ο Παλαιοκώστας που μπήκε στην διαδικασία να αποδράσει με ελικόπτερο. Υπάρχει και πιο εύκολη λύση. Το φαξ!..


Δεκέμβρης του 2010 και ο 57χρονος κατηγορούμενος Χοσέ Κάρλος Σέρνα περιμένει σε κελί δικαστηρίου της Μαδρίτης να εκδικαστεί η υπόθεσή του. Ξαφνικά, στο δικαστήριο φτάνει ένα έγγραφο με fax, προερχόμενο υποτίθεται από κάποιο άλλο τοπικό δικαστήριο, το οποίο ζητά την άμεση αποφυλάκιση του 57χρονου.
Ακολουθούν δύο τηλεφωνήματα, από κάποια επίσης υποτιθέμενη δικαστική υπάλληλο, η οποία επιβεβαιώνει προφορικά τη διαταγή αποφυλάκισης. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Χοσέ Κάρλος Σέρνα βγαίνει κύριος, χωρίς χειροπέδες, από το δικαστικό μέγαρο, επιβιβάζεται σε ραδιοταξί το οποίο τον περιμένει και φεύγει.
Όταν οι αρχές συνειδητοποιούν πως ξεγελάστηκαν, είναι πλέον πολύ αργά. Μάλιστα, η κρατική αμέλεια αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις εάν αναλογιστεί κανείς πως ο 57χρονος είχε μόλις δύο μήνες πριν, τον Οκτώβριο, δραπετεύσει με ακριβώς τον ίδιο τρόπο από τις φυλακές του Βαλντεμόρο.
Το μάθημα μάλλον δεν έγινε πάθημα. Αλλά ας μην τους κακολογούμε. Εδώ σε εμάς καταφέρνουν να αποδράσουν και μάλιστα δύο φορές από τον Κορυδαλλό με... ελικόπτερο!
Πηγή:newsit

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

11:08 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top