Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Πώς προτιμούν οι γυναίκες τους άντρες;

Posted by ola-xima  |  No comments


Ξεχάστε αυτά που ξέρατε!..

Οι άνδρες με πρόσωπο που διαθέτει στρογγυλεμένα και θηλυκά χαρακτηριστικά, φαίνεται πως έχουν μεγαλύτερο «σουξέ» με τις γυναίκες, καθώς πολλές έλκονται περισσότερο από αυτούς, παρά από άνδρες με γωνιώδη και αρρενωπά χαρακτηριστικά, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη.

Οι ψυχολόγοι Κρίστοφερ Σαΐντ και Αλεξάντερ Τοντόροφ των πανεπιστημίων Νέας Υόρκης και Πρίνστον αντίστοιχα, που δημοσιεύουν τη σχετική έρευνα στο έγκριτο αμερικανικό περιοδικό ψυχολογικής επιστήμης Psychological Science, σύμφωνα με τη βρετανική Ντέιλι Μέιλ, έκαναν πειράματα με δύο ομάδες ανδρών και γυναικών.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν άνδρες που από την μια έχουν πιο θηλυκό πρόσωπο και, από την άλλη, πιο αρρενωπό, δηλαδή πιο σκούρο δέρμα, εμφανίζουν δηλαδή μια σύγχυση ή μια μεγαλύτερη γκάμα επιλογών στα κριτήρια τους.

Οι άνδρες, από την πλευρά τους, δείχνουν μεγαλύτερη προτίμηση σε γυναικεία πρόσωπα με θηλυκά χαρακτηριστικά, ιδίως παχιά χείλη και μεγάλα μάτια, έχουν δηλαδή πιο ενιαία προτίμηση. Σύμφωνα με τους αμερικανούς ψυχολόγους, η ελκυστικότητα ενός προσώπου αποδεικνύεται ότι είναι πιο πολύπλοκη από ό,τι είχαν δείξει προηγούμενες έρευνες.

Πηγη:newsbeast

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

11:34 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top