Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Γκρίνιες πριν ή μετά το σεξ

Posted by ola-xima  |  No comments


Ποια είναι τα πιο συχνά παράπονα των δυο φύλων;..

Κάθε άντρας και γυναίκα που... σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να έχει τα παράπονά του για το άλλο φύλο. Άλλωστε, ο πόλεμος των δυο φύλων είναι μια κολόνια που κρατά χρόνια και απ΄ότι φαίνεται ποτέ δεν πρόκειται να σταματήσει, ούτε κατά τη διάρκεια του σεξ. Ποιοι είναι όμως οι πιο συνηθισμένοι λόγοι που οι γυναίκες «στήνουν στον τοίχο» τους άντρες και αντίστροφα;

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1) Εάν οι γυναίκες έχουν ένα λόγο για να γκρινιάζουν, τότε αυτός δεν είναι άλλος από το πόσο συχνά κάνουν σεξ με το σύντροφό τους. Όσο περνά ο καιρός, αυτό μειώνεται και οι γυναίκες δεν το αφήνουν να περάσει έτσι!

2) Φυσικά, η στύση του συντρόφου τους είναι ακόμη ένα θέμα, για να κάνουν παράπονα οι γυναίκες. Λόγω των γρήγορων ρυθμών και του άγχους, πολλοί άντρες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ερωτική τους διέγερση.

3) Μερικοί άντρες δεν ασχολούνται όσο πρέπει με τις συντρόφους τους κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτό που τους νοιάζει είναι να έρθουν αυτοί σε οργασμό και δεν περιμένουν τις γυναίκες τους να ικανοποιηθούν αντίστοιχα.

ΑΝΤΡΕΣ

1) Οι δικαιολογίες δεν έχουν τελειωμό, εάν είναι να αποφύγουν οι γυναίκες το σεξ. Οι άντρες παραπονιούνται ότι οι σύντροφοί τους επισπεύδουν ψέματα, όπως το κλασικό «έχω πονοκέφαλο», για να μην κάνουν σεξ.

2) Η φαντασία... πάει περίπατο στο κρεβάτι και οι άντρες γκρινιάζουν. Οι άντρες θέλουν το σεξ να έχει ενδιαφέρον και να δοκιμάσουν καινούργια πράγματα. Οι γυναίκες πάλι δεν πειραματίζονται τόσο εύκολα...

Πηγη:newsbeast

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

11:28 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top