Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Γίνετε και εσείς κατάσκοπος!

Posted by ola-xima  |  No comments


ΔΕΙΤΕ: Κάμερες στα πιο απίθανα αντικείμενα..

Στο άκουσμα της λέξης κατάσκοπος στο μυαλό μας έρχεται η εικόνα του διαβόητου James Bond και των διαφόρων gadget που τον προμήθευε ο Κιου (Q). Αρκετοί έχουμε παίξει μικροί τους κατάσκοπους χρησιμοποιώντας αντικείμενα από την καθημερινότητά μας, προσποιούμενοι ότι είναι κάμερες. Να που η τεχνολογία αυτά τα αντικείμενα τα έκανε όντως κάμερα και διατίθενται στο εμπόριο και όχι σε κάποιο μυστικό εργαστήριο.

Βίδα
Αρχικά είναι αρκετά έξυπνο ως προς το ότι μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε θα μπορούσε να μπει μια βίδα, ακόμα και στον τοίχο, για να κρεμάσεις κάτι. Κατά τ' άλλα είναι μια απλή έγχρωμη κάμερα που μοιάζει με μία σταυρωτή βίδα.


Κλειδί αυτοκινήτου
Με αυτό δε θα καταφέρετε να ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητο σας, όμως πατώντας το κουμπί ξεκινά η εγγραφή. Απλή, μικροσκοπική, απαρατήρητη, φωτογραφίζει με διαστάσεις 640Χ480, με ρυθμό 29 καρέ το δευτερόλεπτο, μνήμη SD και με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.


Αρκουδάκι
Ένα γλυκύτατο χνουδωτό αρκουδάκι, με μία κάμερα βέβαια στη μύτη. Είναι ασύρματη συσκευή και λειτουργεί ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ένα ωραίο δώρο για την ιδιαίτερα κοινωνική κοπέλα σας…


Κομπιουτεράκι
Πρωτίστως λειτουργεί σαν ένα κομπιουτεράκι εκτελώντας όλες τις πράξεις, αλλά κινηματογραφεί ήχο και εικόνα υψηλής ποιότητας στον χωρητικότητας 2 Gab σκληρό του δίσκο. Όμως ο φωτοσυλλέκτης του, δεν αρκεί για της ενεργειακές του απαιτήσεις.


Αφρός Ξυρίσματος
Αυτός ο αφρός, δεν είναι σα το κομπιουτεράκι, δηλαδή δεν περιέχει αφρό μέσα, μπορεί όμως να αποστείλει εικόνα στον αντίστοιχο δέκτη σε απόσταση 152,4 μέτρων.


Σταυρός
Χρήσιμο gadget για ιερείς κατασκόπους, ή για δημοσιογράφους. Μήπως έπρεπε να πάρουν αυτό στο Βατοπαίδι;


Κουτάκι Αναψυκτικού
Κυκλοφορούν διάφορες, κυρίως με διαφορετικά ορθογραφημένη τη μάρκα, και είναι χρήσιμη σε διάφορες περιπτώσεις, όπως κάμερα ασφαλείας σε κάποιο περίπτερο. Ο κάδος ανακύκλωσης δεν ενδείκνυται σε αυτή τη περίπτωση.


DVD Player
Ποιο πράγμα αρπάζουν πρώτο οι κλέφτες από ένα σπίτι; Φυσικά τις ηλεκτρονικές συσκευές, τηλεοράσεις, ηχοσυστήματα και DVD player. Τι θα γινόταν όμως αν μέσα υπήρχε μία ασύρματη κάμερα και τραβούσε φωτογραφία των κλέφτη; Αρκεί να μη φόραγε κουκούλα και να μην έβρισκε και τον σκληρό δίσκο που θα αποστελλόταν η φωτογραφία.



Αισθητήρας Καπνού
Μπορεί να μη καταφέρετε με αυτό να γλυτώσετε το σπίτι σας από τις φλόγες, θα μπορέσετε όμως να καταγράψετε με υψηλή ευκρίνεια το τι διαδραματίζεται στο σαλόνι σας ας πούμε.


Αυτοκινητάκι
Και εδώ έχουμε μια περίπτωση που δε θυμίζει σε τίποτα κάμερα, και όμως είναι. Κινδυνεύει βέβαια από τα χέρια οποιουδήποτε μικρού επισκέπτη, αλλά εάν δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος, είναι μία τελείως απαρατήρητη κάμερα.


Πηγη:newsbeast

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

1:29 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top