Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Κυριακή, 1 Μαΐου 2011

Επικίνδυνο το ''νυστέρι'' για την επιμήκυνση του πέους

Posted by ola-xima  |  No comments


Οι χειρουργικές μέθοδοι για τη μεγέθυνση του ανδρικού μορίου ίσως είναι επικίνδυνες και έχουν μη αποδεκτά υψηλά ποσοστά επιπλοκών, ενώ πιο αποδοτικές μπορεί να είναι ορισμένες μη χειρουργικές μέθοδοι..


Το συμπέρασμα προέρχεται από μία μία μελέτη στην οποία αναλύθηκαν τα ευρήματα αρκετών παλαιότερων.
Σύμφωνα με τα Νέα, αναλύθηκαν 10 προγενέστερες μελέτες, οι μισές εκ των οποίων αφορούσαν χειρουργικές μεθόδους που είχαν πραγματοποιηθεί σε 121 άντρες και οι υπόλοιπες μη χειρουργικές μεθόδους που είχαν εφαρμοστεί σε 109 άντρες.
Την ανάλυση, που δημοσιεύεται στην ''Διεθνή Βρετανική Επιθεώρηση Ουρολογίας'', πραγματοποίησαν οι ουρολόγοι-ανδρολόγοι Μάρκο Ορντέρα και Πάολο Γκοντέρο από το Πανεπιστήμιο του Τουρίνο.
Όπως σημειώνουν στο άρθρο τους, το μέγεθος του πέους απασχολεί ιδιαίτερα τους άντρες που προσβάλλονται από το σύνδρομο του μικρού πέους ή απ’ όσους πιστεύουν ότι έχουν μικρό πέος παρ’ ότι οι διαστάσεις του βρίσκονται εντός των φυσιολογικών ορίων.
Μεταξύ των μη χειρουργικών μεθόδων, όμως, τουλάχιστον μία φαίνεται πως μπορεί να έχει αποτέλεσμα: η μέθοδος της έλξης, κατά την οποία μία ειδική συσκευή τεντώνει καθημερινά το πέος για αρκετές ώρες και τελικά οδηγεί σε αύξηση του μήκους του.
Η μία από τις μελέτες με την έλξη, κατέδειξε μέση αύξηση κατά 1,8 εκατοστά σε κατάσταση ηρεμίας. Μία άλλη έδειξε μέση αύξηση κατά 2,3 εκατοστά σε κατάσταση ηρεμίας και κατά 1,7 εκατοστά σε κατάσταση στύσης.
Ωστόσο, για να επιτευχθούν αυτά τα αποτελέσματα οι άντρες έπρεπε να ακολουθήσουν για καιρό μια αρκετή επίπονη θεραπεία. Στην πρώτη μελέτη φορούσαν τη συσκευή επί 4 έως 6 ώρες την ημέρα για τέσσερις μήνες, ενώ στη δεύτερη η θεραπεία κράτησε 6 μήνες.
Η χρήση ειδικής αντλίας και δακτυλίου στη βάση του πέους, δεν φάνηκε να αποδίδουν, σύμφωνα με τους ερευνητές, που καταλήγουν στο συμπέρασμα πως η έλξη «φαίνεται πως αντιπροσωπεύει την μοναδική, επιστημονικά τεκμηριωμένη τεχνική επιμήκυνσης του πέους».
Όποια μέθοδο κι αν εξέτασαν, πάντως, η περίμετρος του πέους παρέμεινε αναλλοίωτη.
Σύμφωνα με τους ερευνητές, οι περισσότεροι απ’ όσους επιδιώκουν να αυξήσουν το μήκος του, έχουν στην πραγματικότητα πέος μεγέθους εντός των φυσιολογικών ορίων.
Όπως εξηγούν, για να πάσχει ένας άντρας από αληθινό σύνδρομο μικρού πέους, πρέπει το μόριό του να έχει μήκος κάτω από 4 εκατοστά σε κατάσταση ηρεμίας και κάτω από 7,5 εκατοστά όταν έχει στύση, αν και υπάρχουν κάποιες αποκλίσεις σε αυτούς τους αριθμούς αναλόγως με το ύψος και το σωματικό βάρος κάθε άνδρα.
 Πηγή:newsit

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

4:15 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top