Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

17χρονος σκότωσε με σφυρί τους γονείς του και μετά έκανε πάρτι!

Posted by ola-xima  |  No comments


Σοκ έχει προκαλέσει στην Φλόριντα η είδηση ότι ένας 17χρονος σκότωσε τους γονείς του με σφυρί και μετά έκανε πάρτι με φίλους του..


Ένας 17χρονος από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, κατηγορείται ότι σκότωσε τους γονείς του με ένα σφυρί, έκρυψε τα πτώματά τους στο υπνοδωμάτιο και κατόπιν έκανε πάρτι, καλώντας τους φίλους του μέσω facebook.
Ο 17χρονος Τάιλερ Χάντλεϊ, κατηγορείται για τον φόνο των γονιών του, του 54χρονου εργάτη Μπλέικ Χάντλεϊ και της 47χρονης δασκάλας Μαίρη-Τζο Χάντλεϊ, και αναμένεται να εμφανιστεί στο δικαστήριο την Πέμπτη.
Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο 17χρονος επιτέθηκε με ένα σφυρί στους γονείς του, ακριβώς έξω από το δωμάτιο τους και μετά από πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι τους άφησε να πεθάνουν από αιμορραγία. Στη συνέχεια, μετέφερε τα πτώματά τους μέσα στο υπνοδωμάτιο, κλείδωσε την πόρτα και προσκάλεσε μέσω facebook, κάλεσε 60 φίλους του στο σπίτι και έκανε πάρτι.
Λόγω της δυνατής μουσικής, ενοχλήθηκαν οι γείτονες και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία και ανακάλυψε τα πτώματα, τα οποία ήταν καλυμμένα με πετσέτες και βιβλία.
Οι Χάντλεϊς είχαν και άλλον ένα γιο που ζει εκτός ΗΠΑ. Η αστυνομία δεν γνωρίζει ακόμα το κίνητρο της διπλής δολοφονίας.
Πηγή:newsit

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

1:03 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top