Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Οι «Μπον Τζόβι» για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 20 Ιουλίου

Posted by ola-xima  |  No comments


Η είδηση της τελευταίας στιγμής είναι ότι άνοιξαν δύο ακόμη θύρες του γηπέδου, κάτι που αποδεικνύει την μεγάλη εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συγκεκριμένη συναυλία..

Με τα εισιτήρια στο χέρι κοιμούνται και ξυπνούν, οι φανατικοί θαυμαστές του Αμερικάνικου ροκ συγκροτήματος Μπον Τζόβι (Bon Jovi), οι οποίοι θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο γήπεδο Ο.Α.Κ.Α, την Τετάρτη 20 Ιουλίου. Τελικά έκαναν το "χατίρι" και στους Έλληνες θαυμαστές τους, οι οποίοι περίμεναν πολλά χρόνια για να τους απολαύσουν επί σκηνής.

Η είδηση για τον ερχομό τους και τη συναυλία τους στην Αθήνα, τον Οκτώβρη, έκανε αρκετούς να σπεύσουν να αγοράσουν εισιτήρια για την πολυαναμενόμενη συναυλία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός, πως τα πιο ακριβά εισιτήρια- οι θέσεις που θα βρίσκονται πιο κοντά στη σκηνή- εξαντλήθηκαν τους δύο πρώτους μήνες.

Οι «Μπον Τζόβι» έγιναν περισσότερο γνωστοί για τα τραγούδια τους "You Give Love a Bad Name, Livin' On a Prayer, It's My Life και Have a Nice Day" και είναι ένα από τα πιο πετυχημένα ροκ συγκροτήματα όλων των εποχών, καθώς έχουν πουλήσει πάνω από 100 εκατ. δίσκους.

Οι «Μπον Τζόβι» δημιουργήθηκαν τον Μάρτιο 1983 από τους Τζον Μπον Τζόβι, Ντέιβιντ Μπράιαν, Αλεκ Τζον Σατς, Τίκο Τόρρες και Ντέιβ Σάμπο ο οποίος στη συνέχεια μεταονομάστηκε σε Ρίτσι Σαμπόρα . Τα μέλη έμειναν μαζί για περίπου μία δεκαετία. Την επόμενη χρονιά, το συγκρότημα βγάζει τον πρώτο, ομώνυμο, δίσκο, που περιείχε την πρώτη τους επιτυχία Runaway (Ραναγουέι).

Στη συνέχεια, το συγκρότημα άνοιξε συναυλίες των ΖΖ Τοπ (ZZ Top), Κις (Kiss) και Σκόρπιονς (Scorpions).

Ο δεύτερός τους δίσκος 7800 Φαρενάιτ (7800° Fahrenheit) δεν σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Το 1986, πάντως, το συγκρότημα ηχογράφησε και έβγαλε στα δισκοπωλεία το Σλίπερι Ουεν Γουέτ (Slippery When Wet), όπου περιέχει τις μεγάλες επιτυχίες Γιου γκιβ λοβ α Μπαντ Νέιμ(You Give Love a Bad Name ) και Λίβιν ον α Πρέιερ (Livin' On a Prayer ). Και τα δύο τραγούδια έφτασαν στο νούμερο ένα των ΗΠΑ. Ο δίσκος αυτός είναι, προς το παρόν, ο πιο επιτυχημένος τους εμπορικά.

Ο επόμενός δίσκος, ‘’Νιου Τζέρσεϊ’’ (New Jersey), έμεινε στη κορυφή για τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες και στις ΗΠΑ πούλησε 7 εκατ. δίσκους. Το 1992, το συγκρότημα έβγαλε τον δίσκο Keep the Faith (Κιπ δε Φέιθ)και το 1995 το δίσκο Διζ Ντέιζ (These Days). Το 2000, έπειτα από φήμες που ήθελαν το συγκρότημα να διαλυθεί, οι Μπον Τζόβι έβγαλαν τον δίσκο Κρας (Crush), ο οποίος περιείχε το monster hit και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, Ιτς Μάι Λάιφ (It's My Life). Το 2005, το συγκρότημα κυκλοφορεί ένα ακόμα πολύ πετυχημένο δίσκο, το Have a Nice Day (Χαβ ε Νάις Ντέι), που περιέχει το ομώνυμο τραγούδι.

Το 2007, οι «Μπον Τζόβι» βγάζουν το κάντρι-ροκ άλμπουμ «Λοστ Χάιγουεϊ» (Lost Higway) που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες όχι όμως και στην Ευρώπη.

Τέλος , στα τέλη του 2009, το συγκρότημα αποφασίζει να επιστρέψει στην ροκ φόρμα του και έτσι κυκλοφορεί τον δίσκο Δε Σέρκλ (The Circle).

Πηγή:newsit

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

8:34 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top