Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2011

Έκανε δοκιμή της... κηδείας του

Posted by ola-xima  |  No comments


Για να επαναξιολογήσει την αξία της ζωής..

Στα 62 του ο Νοτιοκορεάτης Χα Γιου Σου άρχισε να νιώθει πως δεν είναι αθάνατος και πως ο θάνατος... τον χτυπά φιλικά στον ώμο. «Γιατί να περιμένω;», σκέφτηκε κι αποφάσισε να κάνει μία δοκιμή.

Φόρεσε την παραδοσιακή κίτρινη φορεσιά, ξάπλωσε μέσα σε ένα φέρετρο κι ένιωσε ήρεμος. Μέχρι τη στιγμή που οι μελαγχολικοί παριστάμενοι, φορώντας σκούρα ρούχα, τοποθέτησαν το «καπάκι». Τότε ο Χα συνειδητοποίησε το χειρότερο φόβο του, γράφει το Reuters: το αιώνιο σκοτάδι είχε φτάσει.

«Πόσο ευγνώμων ένιωσα που αυτή ήταν μία ψεύτικη κηδεία και όχι αληθινή», δήλωσε αναστενάζοντας με ανακούφιση. «Μόνο ένα βήμα χωρίζει τη ζωή από το θάνατο αλλά η διαφορά είναι τεράστια», είπε.

Ο Χα μαζί με ακόμα 70 άτομα συμμετείχε σε ένα σεμινάριο «σωστού θανάτου», με τίτλο «Μη θεωρείτε τη ζωή δεδομένη».

Η Μπαεκ Σουνγκ Οκ, ασθενής με καρκίνο που αποφάσισε πολλά χρόνια πριν να σταματήσει τη χημειοθεραπεία, δήλωσε πως η εμπειρία του να βρίσκεται μέσα σε ένα φέρετρο την έκανε να εκτιμά περισσότερο αυτά που έχει και μοιράζεται με τους γύρω της. «Θα εγκαταλείψω την απληστία, θα αφοσιωθώ στο σύζυγό μου και θα αγαπώ περισσότερο τις κόρες μου», είπε.

Πηγη:newsbeast

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

8:24 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top