Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

«Ανανεωμένο» το Πάμε Στοίχημα

Posted by ola-xima  |  No comments


Με νέα δημοφιλή σπορ..


Με μια σειρά από νέα συναρπαστικά αθλήματα θα εμπλουτιστεί το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα σταδιακά το επόμενο διάστημα και πάντως ως το τέλος του χρόνου.

Σκοπός της ΟΠΑΠ είναι να δώσει τη δυνατότητα στους φιλάθλους και άλλων σπορ - εξαιρετικά δημοφιλών, ιδίως στο εξωτερικό - να δοκιμάσουν την τύχη τους.

Μεταξύ των νέων αθλημάτων που σχεδιάζεται να ενταχθούν στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα είναι ο στίβος, το golf και αμερικανικά αθλήματα όπως: baseball, American football και ice hockey κ.α.

Η αρχή γίνεται από το κουπόνι της Παρασκευής 15 Ιουλίου, με την ένταξη σ’ αυτό αγώνων από το αμερικανικό πρωτάθλημα baseball, το συναρπαστικότερο πρωτάθλημα στον κόσμο, με εκατομμύρια φιλάθλους ανά τον πλανήτη, στη διάρκεια του οποίου διεξάγονται πάνω από 1.000 αγώνες!

Είναι το δεύτερο εμπορικότερο άθλημα στις ΗΠΑ με έσοδα που έφτασαν κατά το 2010 τα 7 δις δολάρια!

Το μαραθώνιο πρωτάθλημα των 30 ομάδων χωρίζεται στην κανονική περίοδο (regular season), στα play off και στους τελικούς ή WORLD SERIES, κατά τους οποίους πρωταθλήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα συμπληρώσει 4 νίκες (best of seven). Από τα μέσα Ιουλίου το αμερικανικό πρωτάθλημα περνά στους αγώνες του δεύτερου γύρου, το οποίο θα συνεχιστεί ως τον Οκτώβριο με τα play off και τους τελικούς.
Το Baseball είναι το ιστορικότερο άθλημα της Αμερικής, με μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς μετέχουν σ’ αυτό πολλοί αθλητές ελληνικής καταγωγής. Στην μακριά ιστορία του σπουδαίες εμφανίσεις και ρεκόρ φέρουν ελληνικά ονόματα.

Το αμερικανικό πρωτάθλημα baseball χωρίζεται σε δυο μέρη, το American League και το National League.

Η αποκορύφωση αυτών καλείται «World Series» όπου οι δύο πρωταθλήτριες παίζουν μια τελική σειρά αγώνων για την ανακήρυξη της καλύτερης ομάδας της χρονιάς στον Κόσμο. Το «World Series» διεξάγεται από το 1903 και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως.

Σε διεθνές επίπεδο σημαντικότερη διοργάνωση είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα ή «World Baseball Classic», όπως είναι η επίσημη ονομασία του, το οποίο διοργανώνει η Διεθνής Ομοσπονδία Μπέιζμπολ από το 2002.

Η ομάδα θρύλος του αμερικανικού Baseball είναι οι NEW YORK YANKEES με αστέρια, όπως ο Alex Rodrigues και ο Derek Jeter.

H συναρπαστικότητα του αθλήματος έχει προκαλέσει το Χόλιγουντ, το οποίο το αξιοποίησε για να δημιουργήσει εκατοντάδες ταινίες, μεταξύ των οποίων και μερικές από τις πλέον δημοφιλείς ανά τον κόσμο, με διάσημους πρωταγωνιστές.

Συναρπαστικό, ωστόσο, αναμένεται να αποδειχτεί το baseball και για τους παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, καθώς ο παίκτης έχει να επιλέξει μόνο το νικητή του αγώνα αφού δεν υπάρχει ισοπαλία !

Πηγη:newsbeast

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

8:18 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top