Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Αγρίνιο: Ο παππούς βίαζε τα εγγόνια του!

Posted by ola-xima  |  No comments


Η μητέρα των παιδιών υποστήριξε ότι και η ίδια είχε πέσει παλαιότερα θύμα βιασμού από τον πατέρα της και παππού των άτυχων παιδιών..

Τον δρόμο της δικαιοσύνης παίρνει η μήνυση που κατέθεσε γυναίκα – κάτοικος χωριού κοντά στο Αγρίνιο - κατά του πατέρα της, ότι βίασε τα ίδια του τα εγγόνια!

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, η γυναίκα καταφέρεται κατά του ίδιου του πατέρα της και τον κατηγορεί ότι βίασε τα παιδιά της και εγγόνια του, όταν αυτά διέμεναν μαζί του, σε χωριό, έξω από το Αγρίνιο.

Μάλιστα, έχει και ιατροδικαστικά αποδειχθεί ότι το ένα από τα δυο παιδιά, ένα κοριτσάκι μόλις εννέα ετών, έχει βιαστεί!
Τα απίστευτα γεγονότα, εκτυλίχθηκαν στο σπίτι του κατηγορουμένου, σε χωριό κοντά στο Αγρίνιο, όπου διέμεναν για κάποιο διάστημα τα δυο ανήλικα παιδιά ηλικίας  9 και 10 ετών.

Σύμφωνα με την μητέρα τα παιδιά παραπονέθηκαν στην ίδια, ενώ όπως αποκάλυψε στην κατάθεση της και η ίδια είχε βιαστεί από τον πατέρα της πριν χρόνια…

Απορίας άξιο βέβαια, την στιγμή που είχε αυτήν την τραγική εμπειρία, πως εμπιστεύτηκε στα χέρια του πατέρα της, τα παιδιά της, αφού σύμφωνα με την μήνυση της, αλλά και όπως προκύπτει από τα στοιχεία που υπάρχουν, τα παιδιά έζησαν τον ίδιο εφιάλτη  που έζησε και η ίδια…

Τα μικρά παιδιά βρίσκονται πλέον μαζί με την μητέρα τους και δεν είναι γνωστό εάν στο πλευρό της οικογένειας έχει προστρέξει κάποιος αρμόδιος για την ψυχολογική υποστήριξη τους.

Ο 66χρονος παππούς αναμένεται να κληθεί άμεσα από τον αρμόδιο ανακριτή που έχει στα χέρια του εδώ και μερικές ημέρες, αυτήν την  συγκλονιστική υπόθεση, που πλέον πήρε τον δρόμο της  δικαιοσύνης.

Πηγή:newsit

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

3:09 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top