Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Αχαϊα:Από δω η γυναίκα μου και...από δω το αίσθημά μου!

Posted by ola-xima  |  No comments


Είχε την έμπνευση να γνωρίσει την ερωμένη του στη σύζυγο επειδή πίστευε ότι έτσι θα μπορεί να τη βλέπει καθημερινά και... άνετα. Όμως η κατάληξη σίγουρα δεν ήταν αυτή που περίμενε..


Το... ξύλο της χρονιάς του «έφαγε» πασίγνωστος έμπορος από τη σύζυγό του ενώ από τα χέρια της δεν ξέφυγε ούτε η ερωμένη του! Μάλιστα, από το συμβάν και μετά ο ίδιος δεν έχει εμφανιστεί στο μαγαζί του καθώς λέγεται ότι φέρει έντονα μαυρίσματα στο πρόσωπο από τις γροθιές που δέχθηκε.

Σύμφωνα με το dete.gr, όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (05-09-2011) στο σπίτι του ζευγαριού, στην Εγλυκάδα, όπου σηκώθηκε όλη η γειτονιά στο πόδι. Τι συνέβη; Μετά από είκοσι ολόκληρα χρόνια γάμου, από τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, ο γνωστός επιχειρηματίας είχε συνάψει κρυφή ερωτική σχέση με μία νεότερή του. Για να καταφέρει μάλιστα να την βλέπει πιο... άνετα την έπεισε ότι έπρεπε να την γνωρίσει στη σύζυγό του.

Την είχε παρουσιάσει λοιπόν ως προμηθεύτρια εμπορευμάτων και άρχισε «να την βάζει και στο σπίτι του φροντίζοντας ώστε να γίνει φίλη με τη γυναίκα του. Έτσι, μπαινόβγαινε στο σπίτι του συχνά ενώ όταν το ζευγάρι έβγαινε για βράδυ τις περισσότερες φορές συνοδευόταν και από τη συγκεκριμένη νεαρή.

Μέχρι την περασμένη Δευτέρα, όμως, καθώς η σύζυγος εδώ και καιρό άρχισε να ψυλλιάζεται ότι κάτι άλλο συμβαίνει κι έτσι είχε παραπάνω από το κανονικό στραμμένη την προσοχή της στις κινήσεις συζύγου και νεαρής, όταν γυρνούσε την πλάτη της. Έτσι, ενώ κάθονταν όλοι μαζί στο μπαλκόνι, η σύζυγος σηκώθηκε για να πάει δήθεν στην κουζίνα. Ο σύζυγος δεν έχασε ευκαιρία και έσπευσε να... χουφτώσει την ερωμένη του!

Αλλά δεν είχε αντιληφθεί ότι στο σκοτάδι, μέσα στο σαλόνι, στεκόταν και παρακολουθούσε η σύζυγός του. Η οποία ακούστηκε σε όλη τη γειτονιά και άρχισε να εκτοξεύει κοσμητικά επίθετα στον άνδρα της αλλά και στην ερωμένη. Δεν αρκέστηκε σε αυτά αφού πολύ γρήγορα από το σπίτι ακούγονταν και θόρυβοι από σπασίματα πιάτων και βάζων.

Ο σύζυγος δεν αντιστάθηκε, όπως λένε οι φίλοι του και δεν αντέδρασε καθόλου ούτε καν όταν η σύζυγός του του επιτέθηκε με μανία και άρχισε να τον χτυπά όπου έβρισκε. Το μόνο που έκανε ήταν να μπει στη μέση για να σώσει τη νεαρή από τα χέρια της εξαγριωμένης γυναίκας του.

Πηγή:newsit

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

1:01 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top