Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ερωτεύτηκε τον βιαστή και δολοφόνο της κόρης της

Posted by ola-xima  |  No comments


Τώρα νιώθει τύψεις και κατηγορεί τον εαυτό της..

«Δεν υπήρχε κανένα στοιχείο. Κοιτάζω τη φωτογραφία του επανειλημμένα και το μόνο που βλέπω είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Δεν έδειχνε ούτε για παιδόφιλος ούτε για δολοφόνος. Το βλέμμα του ήταν ίδιο με αυτό ενός συνηθισμένου ανθρώπου. Έμοιαζε με τον άνθρωπο που αγάπησα», λέει σήμερα η Roxanne Lawrence για τον αγαπημένο της Darren Walker, ο οποίος δολοφόνησε την κόρη της.

Λίγες μόλις μέρες αφού ο Walker, οδηγός ταξί στο επάγγελμα, έκανε πρόταση γάμου στη Roxanne βίασε στο ταξί του την κόρη της μέλλουσας γυναίκας του και στην συνέχεια αφού την έπνιξε περνώντας ένα σκοινί από το λαιμό της, αυτοκτόνησε.

Δύο χρόνια μετά η  γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε υπάρξει θύμα κακοποίησης από άλλους συντρόφους της ισχυρίζεται ότι δε θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ ότι ο αγαπημένος της ήταν ικανός για κάτι τέτοιο.

Παρόλα αυτά παραδέχεται ότι στο παρελθόν είχε λάβει έναν φάκελο με έγγραφα που αποδείκνυαν ότι ο αγαπημένος της είχε κατηγορηθεί επανειλημμένα για σεξουαλικές κακοποιήσεις ανηλίκων χωρίς όμως να έχει καταδικαστεί ποτέ.

Εκείνη συνέχισε να έχει εμπιστοσύνη στον ίδιο και τους φίλους του, εκ των οποίων κανείς δεν την είχε προειδοποιήσει.

Ακόμα και σήμερα, όμως, η ίδια εξακολουθεί να εκτιμά τον πρώην σύντροφό της και όταν κάποιο από τα παιδιά της τη ρώτησε για αυτόν εκείνη είπε: «Πενθούσα και θα συνεχίσω να πενθώ για τη μικρή μου Stacey. Όμως πενθώ και για τον άντρα που αγάπησα και για το μέλλον που θα είχαμε μαζί. Αρχικά ένιωθα τόσο άσχημα και έκρινα τα συναισθήματά μου. Πλέον όμως ξέρω ότι κάθε απώλεια ακολουθεί το πένθος. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για αυτό».





Πηγη:newsbeast

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

11:03 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top