Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Την “σκότωσε” με κέτσαπ γιατί την αγαπούσε!

Posted by ola-xima  |  No comments


Ένας πληρωμένος δολοφόνος έπεσε ο ίδιος θύμα, του έρωτα και δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει αυτό για το οποίο είχε προσληφθεί..

Η εργοδότριά του είχε υπάλληλο την νεαρή κοπέλα που πίστευε ότι διατηρεί σχέση με τον άντρα της και έτσι αποφάσισε να την βγάλει από την μέση. Προσέλαβε λοιπόν έναν δολοφόνο και του ζήτησε να την σκοτώσει.

Δεν μπορούσε όμως να φανταστεί ότι εκείνος τελικά θα ερωτευόταν την νεαρή κοπέλα και το μόνο που ήθελε ήταν να την προστατέψει. Αφού της εξήγησε τι σκόπευε να κάνει, σχεδίασε με την αγαπημένη του την “δολοφονία” της έτσι ώστε να μην επιστρέψει την αμοιβή του.

Το σχέδιό τους λοιπόν μπήκε σε εφαρμογή όταν αγόρασαν μερικά μπουκάλια κέτσαπ από το σούπερ μάρκετ! Η νεαρή ξάπλωσε στο πάτωμα, της έριξε επάνω της την κέτσαπ για να μοιάζει με αίμα, έβαλε ένα μαχαίρι να στέκεται όρθιο και έστειλε μία τέτοια φωτογραφία στην εργοδότριά της.

Ωστόσο, το κόλπο αποκαλύφθηκε λίγες μέρες αργότερα όταν η πλούσια κυρία είδε το ζευγάρι να ερωτοτροπεί στο δρόμο. Τότε πήγε στην αστυνομία να καταγγείλει ότι ο άνδρας της είχε κλέψει λεφτά και μετά την σύλληψή του βγήκαν όλα στη φόρα!

Πηγή:newsit

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

9:05 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top