Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2011

Λαμία: Πήρε το μωρό για διακοπές και το βάφτισε χωρίς να το ξέρει η σύζυγος!

Posted by ola-xima  |  No comments


Μία απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία στην οποία πρωταγωνιστές είναι ένα διαζευγμένο ζευγάρι και ο αποτυχημένος γάμος τους..

Το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε παράφορα και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά. Εκείνη δημόσιος υπάλληλος στην Αθήνα κι εκείνος συνάδελφός της από την Λαμία. Ωστόσο, ο γάμος τους δεν στέριωσε και το διαζύγιό της φαίνεται πως είναι ακόμα πιο δύσκολο αφού έχουν πέσει δεκάδες μηνύσεις και από τις δύο μεριές...

Το αποκορύφωμα ήταν όταν ο πατέρας, σύμφωνα με το lamiastar, πήρε την κόρη του για διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Λαμία και την βάφτισε εν αγνοία της πρώην συζύγου του. Η ίδια σπεύδει στη Φθιώτιδα καθώς πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας πλαστογράφησε την υπογραφή της και βάφτισε με την παρουσία συγγενών και φίλων του την μικρή σε εκκλησία της περιοχής.

Την επιμέλεια των παιδιών έχει η μητέρα αλλά το δικαστήριο έχει ορίσει να τα βλέπει και ο πατέρας τους κάποιες μέρες το χρόνο κι έτσι ο ίδιος πήρε την μικρή κόρη για δεκαπενθήμερες διακοπές και αποφάσισε να κάνει το μυστήριο!

Σύμφωνα με την οικογένεια της γυναίκας, ο πρώην σύζυγος έχει την προστασία των τοπικών αρχών και γι' αυτό δεν έχει συλληφθεί μέχρι σήμερα ενώ μόνο η οικογένεια του έχεικάνει 18 μηνύσεις και άλλε τόσες η σύζυγος...

Πηγή:newsit

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

11:59 π.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top