Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2011

Τον καταδίκασαν γιατί τράβηξε τα μαλλιά του γιου του!

Posted by ola-xima  |  No comments


Ιταλός τουρίστας επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να τιμωρήσει το γιο του, την ώρα που η οικογένεια δειπνούσε σε εστιατόριο τη Στοκχόλμης..

Η σουηδική δικαιοσύνη, όμως, τον καταδίκασε για επίθεση στο 12χρονο αγόρι. "Το δικαστήριο κρίνει ότι αποδείχθηκε πως ο Τζιοβάνι Κολασάντε προκάλεσε εκούσια πόνο στο γιο του, τραβώντας του τα μαλλιά. Η κίνηση αυτή πρέπει να θεωρηθεί επίθεση", εξηγεί το δικαστήριο στην απόφασή του, αντίγραφο της οποίας εξασφάλισε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο Κολασάντε, ο οποίος αρνήθηκε ότι ήθελε να κάνει κακό στο γιο του, καταδικάστηκε στην καταβολή προστίμου 6.600 σουηδικών κορωνών (724 ευρώ).

Το 1979 η Σουηδία απαγόρευσε εντελώς τη σωματική τιμωρία των παιδιών. Ήταν η πρώτη χώρα στον κόσμο που το έκανε αυτό και οι Σουηδοί, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στο νόμο αυτό, δεν διστάζουν να καταγγέλλουν αυτού του είδους την τιμωρία στην αστυνομία.

Ο 45χρονος Κολασάντε επισκεπτόταν οικογενειακά την Στοκχόλμη μαζί με φίλους τον Αύγουστο, όταν όλοι μαζί επισκέφθηκαν ένα εστιατόριο με σουηδική κουζίνα.

Ο γιος του Μικέλε ήθελε να φύγει από το εστιατόριο, λέγοντας ότι προτιμάει να φάει πίτσα. Για να τον κρατήσει, ο πατέρας τον έπιασε από τα μαλλιά.

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν τότε την αστυνομία, η οποία συνέλαβε αμέσως τον Ιταλό τουρίστα!

Πηγή:newsit

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

8:56 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top