Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

Ποια είναι τα πιο περίεργα σεξουαλικά ρεκόρ; Έλα μου ντε!

Posted by ola-xima  |  No comments


Οι απαντήσεις θα σας εκπλήξουν..

Συγκεντρώσαμε τα 5 πιο περίεργα σεξουαλικά ρεκόρ που ισχύουν μέχρι σήμερα και σας τα παρουσιάζουμε:

1. Η γυναίκα που πήγε με 919 άνδρες σε μια ημέρα

Η 35χρονη Lisa Sparxxx, γνωστή αμερικανίδα πορνοστάρ είχε σεξουαλική επαφή με 919 άντρες την ίδια μέρα! Η γνωστή πορνοστάρ από το Κεντάκι κατέκτησε το ρεκόρ στο τρίτο ετήσιο παγκόσμιο πρωτάθλημα Gangbang του Eroticon της Βαρσοβίας το 2004.

2. Ο άνδρας με τις 52.000 ερωτικές επαφές

Το ρεκόρ των περισσότερων ερωτικών συνευρέσεων ανήκει σε έναν άνδρα που όπως έχει καταγραφεί είχε περισσότερες από 52,000 ερωτικές επαφές σε διάστημα 30 ετών. Με άλλα λόγια είχε ερωτική συνεύρεση τουλάχιστον 33 φορές μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας.

3. Η πιο μακρινή εκσπερμάτωση

Το μέγιστο ύψος αλλά και μήκος στο οποίο μπορεί να φτάσει το σπέρμα μετά από εκσπερμάτωσης είναι άλλο ένα από τα πιο περίεργα ρεκόρ που έχουν καταγραφεί στο βιβλίο Γκίνες. Τα ρεκόρ, μαζί με εκείνο της μέγιστης ταχύτητας εκσπερμάτωσης ανήκουν στον ίδιο άνδρα, ονόματι Horst Schultz που κατάφερε να πετύχει "εκτόξευση" σε μήκος 5,40 μέτρα και ύψος 3,70 μέτρα.

4. Το μεγαλύτερο όργιο στον κόσμο

Τα σκήπτρα κρατά η Ιαπωνία. 250 άνδρες και γυναίκες συγκεντρώθηκαν σε μια αποθήκη εμπορευμάτων και έκαναν έρωτα ταυτόχρονα πετυχαίνοντας να μπουν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Το όργιο μάλιστα καταγράφηκε από φωτορεπόρτερ και κινηματογραφιστές που απαθανάτισαν το γεγονός! Το dvd πωλήθηκε έναντι 40 δολαρίων

5. Το ρεκόρ του μεγαλύτερου πέους

Το επίσημο ρεκόρ για το μεγαλύτερο πέος του κόσμου ανήκει στον κατά πολύ "προικισμένο" Αμερικανό Jonah Falcon. Η μέτρηση έγινε από τον Δρ. Robert Dickinson που πιστοποίησε πως το πέος έχει μήκος 34,29 εκατοστά και 15,88 εκατοστά περιφέρεια.

Πηγή:sarotiko

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

2:12 μ.μ. Share:

0 σχόλια:

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top