Αθήνα
+25°C
Ηλιοφάνεια

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Η Ελλάδα διώχνει τα παιδιά της

Posted by ola-xima  |  3 comments


Θέλουν να φύγουν 3 στους 4!..

Με την ανεργία να κινείται πάνω από το 16% και το βιοτικό επίπεδο να υποβαθμίζεται ραγδαία, χιλιάδες Έλληνες και κυρίως νέοι, σκέφτονται να αναζητήσουν το μέλλον τους στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της MRB για το «Πρώτο Θέμα», 4 στους 10 Έλληνες δηλώνουν έτοιμοι να φύγουν από τη χώρα αν τους δοθεί η κατάλληλη επαγγελματική ευκαιρία.

Ιδιαίτερα στους νέους 18-24 ετών, οι οποίο κυρίως πλήττονται από την ανεργία και δεν μπορούν να βρουν δουλειά, το ποσοστό ανέρχεται στο 75%, ενώ στην ηλικιακή ομάδα 25-44, το ποσοστό είναι στο 50%.

Ακόμη και οι υπερπροστατευτικοί έλληνες γονείς δηλώνουν σε ποσοστό 53% ότι θέλουν να φύγουν τα παιδιά τους από την Ελλάδα.

Πηγη:newsbeast

Kάντε Like στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook!

12:38 μ.μ. Share:

3 σχόλια:

  1. Κουίζ-Ανέκδοτο

    Τίτλος

    "...Μαζί δεν τα φάγαμε;(...)!



    Τι απαντά ένας Προαγωγός...ένας Εκμαυλιστής (ή...Εκμαυ-ληστής)-ένας "Νταβατζής" στην εκπορευόμενή του, αφελή, πλέον, κυρία, όταν, αφού χωρίσουν, τού ζητά πίσω, τα "λεφτά" της;

    Απ.: Ποια λεφτά!(...);
    ...Μαζί δεν τα φάγαμε;;;

    Ευ-δαίμων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχόλιο για τις Νέες(;)-(24.000(!), (άραγε;) ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΠΕΛΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ στο Δημόσιο!


    ..."Μαζί, δεν τα φάγαμε"; Μαζί, "θα Συνεχίζουμε να τα Τρώμε"!

    Και η (...) συνεχίζεται!!!
    ...Παρόλο, που, οι πολίτες, εξαναγκάζονται να πληρώνουν, στην πλειονότητα τους χωρίς να φταίνε, όλο και πιο δυσβάστακτα και εκβιαστικά "χαράτσια"!

    ...Παρόλο, που, ο Ιδιωτικός Τομέας καθαιμάσσεται όλο και περισσότερο! Παρόλο που οδηγείται, διαρκώς, σε όλο και περισσότερα λουκέτα, αφήνοντας πίσω του ,επιπλέον, χιλιάδες ανέργους!!!

    ...Παρόλο, που, η χώρα μας, καθε μέρα, βυθίζεται-όλο και περισσότερο,στο υπέρογκο χρέος της και στην ύφεση!


    Συγχαρητήρια!
    Να τους... "χαιρόμαστε"!!!


    Σημ.
    Ενδιαφέρον και πολύ σχετικό(!), το παραπάνω, (το προηγούμενο δημοσιευμένο 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011 12:14 σχόλιο με τίτλο: "...Μαζί δεν τα φάγαμε;(...)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΤΛΟΣ


    Το Σύγχρονο "Νταχάου" τής Μακρόχρονιας Ανεργίας στη χώρα μας.Στη χώρα που κάποτε, ήκμασαν οι αρχές και οι οι αξίες της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας. Εκεί, όπου γεννήθηκε το ιδεώδες τού "άνθρωπος-αξία" και τέθηκαν οι βάσεις τής "Αναγέννησης" και του μετέπειτα "Ανθρωπισμού"!



    `` Μία "απλοϊκή" ερώτηση κρίσεως. Εύκολης μεν για τον πολίτη, δύσκολης- μάλλον, όπως φαίνεται, για τα πολιτικά μας σαϊνια, τους ιθύνοντες και τους "κρατούντες" στη χώρα μας! ``



    Ερώτηση: Ποιοι έχουν, άραγε, μεγαλύτερη ανάγκη οικονομικής στήριξης και εξεύρεσης εργασίας: Οι πρόσφατα ή οι μακρχρόνια άνεργοι; Γιατί οι Μακροχρόνια Άνεργοι στη χώρα μας εγκαταλείπονται στο έλεος τής... "Θείας Πρόνοιας"!


    Πιθανή (εδεχόμενη) απάντηση:

    Ίσως, γιατί, το "Νταχάου" τής Μακροχρόνιας Ανεργίας τους, βγάζει "το καλύτερο σαπούνι" !!!


    Γιατί, τόση "κουφόνοια";



    Ντροπή στους ιθύνοντες-ανεύθυνους και υπεύθυνους. Ντροπή στυος "αρμοδίους", στους "αναρμοδίους" και στους "ηγέτες"... μας!


    Ένας Μακροχόνια Άνεργος-Ενεργός Πολίτης, Συμπολίτης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Λάβετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Συμπληρώστε το email σας...


back to top